Shark GÜncel Fotolarıyla Karsınızda Diğer Konudan devam etmek istemedim Cunku Baya Karman Çorman Oldu Konu Burdan Devam . Araç Kısa Zaman Sonra Basılacaktır.
![]()
Shark GÜncel Fotolarıyla Karsınızda Diğer Konudan devam etmek istemedim Cunku Baya Karman Çorman Oldu Konu Burdan Devam . Araç Kısa Zaman Sonra Basılacaktır.
![]()
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
eyvallah ustad saol para oldukc Hepsi degişecek
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
Maşallah Allah kaza bela vermesin farklı bi jant seçimiyle daha da güzel olur gibi
Yanlis lastik olcusunden dolayi jantlar bassanizda kendini gostermicek bence.Onun haricinde masallah.
- K -
________
Dr.Ecu
Heh. böyle daha güzel olmuş, ön taraf toplamış biraz. Acilen app plaka lazım sana. sonrasında lastik değişimi ve mümküse jantMaşallah kazasız belasız.
Maşallah Japon güzeli![]()
Ön plakanızı acil değiştirin, çekimler çok güzel olmuş maşallah.
Çekimler çok güzel, yükseklikse gayet orjinal ve tatminkar bence. Maşallah
Maasallah aracınız çok güzel
Herseyden öte , egzozu lütfen değiştirin
Polisle dert olmasın dıyorsanız da vti kazanı ve egzoz kafası takin bence acilen
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
maşallah kazasız belasız
Maşallah kazasız belaszz
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Maşallah güzel görünüyor. Düşündüklerinizide yaparsanız dahada güzel görünecektir. Kazasız belasız sürüşler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)