User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
159 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ankara'da otomobil konseptli cafe?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ankara'da otomobil konseptli cafe?

arkadaşlar selam, bir konuda fikrinizi almak istiyorum, Ankara'da dekorasyonu otomobil üzerine olacak yani koltuklar masalar otomobil parçalarından olacak, F1 ve diğer motorsporların canlı olarak LCD lerden izlenebileceği, genelde Amerikan mutfağı el yapımı hamburger, sosisli sandv. ve değişik bir kaç yemeğin olacağı bir mekan açmaya niyetlendik hatun için... herhangi bir frenchise vs düşünmüyoruz maksat marka yaratmak...

bu konuda fikirleriniz nedir, yer mekan olarak Çukurambar ve Çayyolu'nda 2-3 katlı yerlere bakıyoruz, başka konum fikriniz var mıdır, sizce tutar mı tutmaz mı değer mi değmez mi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takipteyim bu konuyu.İstanbul için aklımda olan bir düşünceydi...

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çukurambar değil ama çayyolu tutar.

modlu araba çok ve genç çok. kesinlikle bayanlarıda bir şekilde çekerseniz ciddi manada para kazanıcağınızı düşünüyorum.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bi fikir bence tutar...ama yer önemli.
    gariban 106 gti....

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok guzel olur gerceten

boyle bır eksıklık var

Çayyolu olursa super olur Bulent abı

hatta yer olarak uludag ı gecınce Hazar ekmek fırınına dogru gıderken yapılan yenı dukkanla var

hatta su an Begendık yapılıyor o rada dusunebılırsınız park yerı problemıde yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkçası her ticaret para kazanmak için yapılır ama maksat aynı zamanda da güzel bir müşteri kitlesi olması, menüleri çok abartmak istemiyoruz mesela gıdada kaliteyi aynı seviyede tutmak çok önemli, o nedenle tek sayfaya sığacak bir menü ideal...

çayyolunda ise, Park caddesi popülaritesini kaybetmeye başladı, Uludağ kebapçısının civarı çok gelişti kiralar çok uygun olmasa da Çukurambar uçmuş gitmiş onunla kıyasla makul... Çukurambar'da 180m2x2 kat dükkan için 20bin tl den 34 bin tl ye kadar fiyat aldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar selam, bir konuda fikrinizi almak istiyorum, Ankara'da dekorasyonu otomobil üzerine olacak yani koltuklar masalar otomobil parçalarından olacak, F1 ve diğer motorsporların canlı olarak LCD lerden izlenebileceği, genelde Amerikan mutfağı el yapımı hamburger, sosisli sandv. ve değişik bir kaç yemeğin olacağı bir mekan açmaya niyetlendik hatun için... herhangi bir frenchise vs düşünmüyoruz maksat marka yaratmak...

bu konuda fikirleriniz nedir, yer mekan olarak Çukurambar ve Çayyolu'nda 2-3 katlı yerlere bakıyoruz, başka konum fikriniz var mıdır, sizce tutar mı tutmaz mı değer mi değmez mi?
    yalnız yukardaki yazıma ek olarak böyle bir mekanın açılması demek gelen kitlenin mod camiasından olması demekki buda araçların sizin mekan önünde polis tarafından rahatsız edilmesi demek olacaktır. bunu çözebilirseniz çayyolu muhteşem olacaktır.

2 alternatif var orada . 1'i park caddesindeki boş dükkanlar ( isterseniz 1 adet devredilecek dükkan mevcut elimde ) .

diğer alternatif ise uludağ kebapın olduğu alacaatlı tarafına giden yoldaki bitişik nizam dükkanlardır. lotus evlerinin yanınad yeni yapılan yerler.

tek şart mekanda bayanlara da hitap etmeniz.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reklamı sağlam tutmak şart doğru renkler düzgün tabela logo bunlar baştır çünkü fast food yemek türü her koşulda kendini kanıtlamış bir tarzdır ama standartlarda kalırsanız olmaz yani yemek tarzında olsun dekorasyon tarzı olsun kendinden bahsettirmeli

neyse çok uzattım 1 sağlam bir reklamcı 2 sağlam bir yemek menüsü 3 güzel bir mekan bu saydıklarımı pasif tutmazsanız fark yaratırsanız her türlü tutar
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aylık 20bin tl kiraları göze alıyorsanız allah yardımcınız olsun... çok riskli yatırımlar...park caddesi ve civarında mekan sahibi olanlara bir dikkatli bakın derim...hep başka yatırımları ticaretleri olan firma yada kişiler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisle sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum, sonuçta bilinçli bir müşteri kitlesi olursa herhangi bir sorun olmaz, zaten ortamın bayanlara da hitap etmesi şart sonuçta bayanlar işletecek

Tavacı Recep herhalde 2 dönüm bir mekan yapmış, Leman vs de var Uludağ kebapçısı ve civarı daha fazla gelişecek gibi Çayyolunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çukurambar veya Şehır tarafında olursa fazla tutunabılecegıne ınanmıyorum

Cayyolu tarafı veya bılkent o taraflarda olursa hem unıversıte genclıgı hemde bu cevredekı araba tutkunu geclerın gelecegını dusunuyorum

fıyatlar uygun olursa gıdıp sagda solda tepelerde oturulacagına nezıh bır cafe de oturmayı tecıh ederım ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aylık 20bin tl kiraları göze alıyorsanız allah yardımcınız olsun... çok riskli yatırımlar...park caddesi ve civarında mekan sahibi olanlara bir dikkatli bakın derim...hep başka yatırımları ticaretleri olan firma yada kişiler...
    aylık 20bin tl kirayı göze almayız, öyle bir durumda dükkanı satın almak daha mantıklı olur, park caddesinde şimdiye kadar hep club tarzı yerler açıldı ve sonu hüsran oldu, denizi sahili kumsalı olmayan memlekette club ne derece tutar? anca bu kadar tutar işte...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisle sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum, sonuçta bilinçli bir müşteri kitlesi olursa herhangi bir sorun olmaz, zaten ortamın bayanlara da hitap etmesi şart sonuçta bayanlar işletecek

Tavacı Recep herhalde 2 dönüm bir mekan yapmış, Leman vs de var Uludağ kebapçısı ve civarı daha fazla gelişecek gibi Çayyolunda
    siz öyle diyorsunuz ama çayyolundaki kişiler emin olun sizin gibi düşünmüyorlar. bir cuma- ctesi ledaya oturmanızı dilerim. 1.6 leondan corvette'e kadar 1 ve 2 de gazlamalar, köşe başlarından yanlamalar vs ...

genç ve bilinçsiz kitle mevcut o açıdan dedim. alacaatlı kısmını bence de düşünün. en azından dükkanlar na tamam vaziyette. şimdiden girer gölünüzce dizayn edersiniz.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çukurambar veya Şehır tarafında olursa fazla tutunabılecegıne ınanmıyorum

Cayyolu tarafı veya bılkent o taraflarda olursa hem unıversıte genclıgı hemde bu cevredekı araba tutkunu geclerın gelecegını dusunuyorum

fıyatlar uygun olursa gıdıp sagda solda tepelerde oturulacagına nezıh bır cafe de oturmayı tecıh ederım ben
    Mertcan zaten mantık da o, oturup sohbet edilebilecek arabalarımızın mekanın önünde olduğu nezih bir ortam ilgi çeker diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertcan zaten mantık da o, oturup sohbet edilebilecek arabalarımızın mekanın önünde olduğu nezih bir ortam ilgi çeker diye düşünüyorum
    Sen yaparsan abı Çayyolu tarafında tam destek benden

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tarz bi konsept erkek müşteri çeker ama kahvehane gibi olur kadın müşterinin pek geleceğini sanmıyorum.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul için söyleyeyim.merter mc var bilirsiniz. normal bi mc donald's olarak görünüyor dışardan ama cumartesi günleri bayan yok. normal yemek yemeğe bile sadece erkek geliyor. benim şahsi fikrim neresi olursa olsun hem bayan hem erkeğe hitap edecek bir yer olmalı.hatta sermayenizi bilmiyorum ama kadınlara ayrı konsept erkeklere ayrı konsept olabilir...

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ps. cafe daha cazip bence...bu yatırım tutmazsa sıkıntı olur...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş biraz riskli...birincisi ortalık balta ile dolabilir ikincisi lanet olası federaller peşini bırakmayabilir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)