merhabalar vti kullanıcısıyım.Acaba vw 2007 model 1.4 tsi gt ya da 2008 model 1.4 tsi gt sport modellerinden hangisini önerirsiniz? Attan inip eşeğe binme modeli olur mu birde onu düşünüyorum...![]()
merhabalar vti kullanıcısıyım.Acaba vw 2007 model 1.4 tsi gt ya da 2008 model 1.4 tsi gt sport modellerinden hangisini önerirsiniz? Attan inip eşeğe binme modeli olur mu birde onu düşünüyorum...![]()
BE ORIGINAL
kesinlikle attan inip eşşeğe binmiş gibi olursun vti nere 1.4tsi motor 170bg 2007 golf nere?
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
5500'den sonra hayat durur vtec başlar kardeşim..
Zaten kızlara etek erkege vtec yani..
Tango-1 never dies.
Bir araçtanda bu kadar soğutulmazki bir insanpeki yazılım falan yapsak yürürünü düzeltemezmiyizki
![]()
BE ORIGINAL
en yakın arkadaşım gt sport kullanıcısıydı öyle aman aman bir gücü yok.bir de araba çok sıkıntı çıkardı bizdeyken ondan heralde biraz soğuduk sattık scirocco aldık keyfini çıkarıyoruz şuanda
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Ya bana aham şaham gitmesini istemiyorum 2008 1.4 tsi sport lar sorunsuz diye biliyorm bir yazılımla 215 hp civarlarına çıkıyor ve tork uda gayet düzgün diye biliyorum tüm ihtimalleriyle iyi bir araçtır düşüncesindeyim
BE ORIGINAL
alacak 2008 model ve üstü al
2007 modellerin bir çoğu servisde garanti kapsamında sandık motorlu veya motor yapılmış
evet değişim yapıldığını duydum 2008 ve üzeri sıkıntısızmı acaba? birde elektrik tesisatı sıkıntılı diye duydum ama?
BE ORIGINAL
ben 2008 modelini kullandım tek sıkıntım 2 kez ateşleme bobinlerini değiştirmiştim onun dışında temizini bulsam yine gözüm kapalı alırım
bana şuanda çok ciddi takas teklifi geldi sizce benim aracın üzerine alınırmı bu araba ?
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Golf Gt'nin neler yapabildiğini bilen çok arkadaş var forumda, aman aman gücü yok dediğiniz sciroccodan, polo gti'dan ne kadar farklıki alt yapısı? Üzerindeki şanzıman scirocco'nun düz şanzımanından çok daha iyi, bu arabayı dahada zevkli kılıyor.
Kronik sorunları var ufak tefek bobindi, dumpvalve'di bunun dışında bizde hiç bir sıkıntı yaşamadık bu arabada.
2007 lerden uzak durun onun disinda vti dan yavas ama cok daha donanimli bir arac oldugu icin tercih edilebilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)