User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
56 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Telepazarlama hakkında ŞİKAYET

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Telepazarlama hakkında ŞİKAYET

Hemen hergün telefonumu arayıp, engelli çocuklar için yardım, kuranı kerim satışı, xxx internete geçin fiyatlarımız şudur budur diye telefonlar geliyor.

Saçma sapan indirim SMS lerinden hiç bahsetmeyeceğim. Kel alaka firmalar sms gönderiyor. En son Pendikte bir alışveriş merkezindeki arçelik bayisinden geldi mesaj. Hayatımda gitmedim. mesaj gelme saati gece 02:30

Günde istisnasız 3-4 kez arandığınızda ya da sms geldiğinde haliyle sıkılıyorsunuz.

Benim telefon numaramı bir yerlerden buluyorlar. Ellerinde deli gibi bir databank var zira telefonu açtığımda ismimle hitap edecek kadar hadsizler.

Bu telefon numaralarının bulunduğu veritabanlarını sattıklarını düşünüyorum.
    Ayrıca bunun suç olduğu/olması gerektiği konusunda da şüphelerim var.

Bu idiotlar nerelere şikayet edilebilir? Cidden suyu çıkmış durumda artık bu işin..

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi benide arıyorlar engelliler için bende engelliyim deyince kapatıyorlar
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden.com da ilanınız varsa ulaşıyorlar... Facebook üzerindende bu partner siteleri artık gına getirdi...

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    internet sitelerinin veri tabanlarını satın alarak ulaşıyorlar numaralara. beni ramazandan beri hergun aynı saatte 0212 li bir numara arıyor. kur'an kerim alırmısın diyor bilmiyor ki evin her odasın da var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimsin diyorum, müsait misiniz diyor.. lan toplantıdayım arama istemiyorum diyorum, 1 saat sonra bir daha arıyor.. Direkt yıldırma politikası, taciz.. Küfrediyorum ben de 2 gün sonra bir daha.. yeter yahu..

Edit:
    ne sahibindende ne de hiç bir internet sitesinde cep telefonum olmaz benim.

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en basitinden bir pantolon almaya mağazaya giriyorsun kasiyer bay/bayan paradan önce numaranı soruyor

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benide bir kaç kere üstelik nasıl başardılarsa her zaman yakıt aldığım benzin istasyonunuda söyleyerek o istasyonda tatil anketimize katılmışsınız, tebrikler kazandınız diye aradılar, ilkinde nazikçe yok katılmadım anketinize dedim, 1 hafta sonra dengesizin biri daha aradı, aynı şeyi o da söyleyince bir güzel sövdüm, 2 ay oldu arayan soran yok

Birde bankaların benim hiç alışveriş yapmadığım mağazalarla ilgili gönderdiği sms'leri var, 2 ay öncede bu sebeple 2 bankayı kalayladım, ne sms var ne arayan var, kafam rahatladı.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Saçma sapan bir hal aldı bu uygulama.. Biri arar bal satar, diğeri Kuran-ı Kerim satar, öbürü elektrik tasarruf cihazı satar..

son arayan elektrik tasarruf cihazı satıcısıydı.. Pc başındaydım, söylediklerini anında araştırma imkanım vardı. dolandırıcılıkla ilgili haberlerini buldum kadın konuşurken, buna ne diyorsunuz dedim ağzını açamadı.. "Bizim sitemiz" dediği sitede verdiği telefon numarası yazmıyordu, "rakip sitemiz" dediği sitede verdiği telefon numarası yazıyordu falan.. 3 kağıt tamamen..

Benden izinsiz bana reklam yapma hakkını nereden buluyorlar... Bunun yasal bir yaptırımı neden yok..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benide haftada 1 yada 2 kez arıyolar dün araba kullanırken yolda denk geldi açtım ağzımı söylendim bi dunya.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hattınız TRCELL ise arayıp ben bu mesaj ve aramaları istemiyorum deyince engelleyebiliyorlar diye biliyorum.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce aradılar yine.engelli tiyatrosu yapıyoruz yardım edin diye.gerçekten yapıyorlar mı yoksa üç kağıt mı?güvenemiyorum bir türlü.güvensem elimden geleni yapmaya çalışırım.hangi firmadan neyin aracılığıyla arıyorsunuz diyorum cevap yok kem küm.müsait değilim diyorum müsait olduğunuzda arayalım diyorlar 1 saat sonra yine arama.tiyatronuzun olduğu gün şehir dışındayım diyorum olsun siz yine de alın diyorlar.durumum yok alamam diyorum olsun arkadaşlarınıza söyleyin biz sizi ararız bilgilerini alırız diyorlar!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hattınız TRCELL ise arayıp ben bu mesaj ve aramaları istemiyorum deyince engelleyebiliyorlar diye biliyorum.
    sms tamam ama aramalara çözüm yok. normal 0212 li hattan arıyorlar.. her defasında farklı numaralardan arıyorlar üstelik.

bu arada cidden merak ediyorum benim telimi nereden buluyorlar diye..

benim telefonum sadece banka ve kamu kurumlarında olur o kadar.

ya sistemlerinde açık var bu kurumların ya da baya satıyorlar dışarı.
    açık açık satış ya da sızdırılma şeklinde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dini kitapçılar beni de 3 seferdir arıyorlar ve hepsi de farklı ilden olduklarını söylediler.Telefondaki bayanın yaşı çok büyük olmasına rağmen bir de bana armağan abicim diyerek hitap etmesi tüm konuşmanın dini vecibelere uygun olarka gerçekleşmesi artık beni de baydı.

Nerden buluyorlar diye kafayı yiyordum sahibinden ilanları hiç aklıma gelmemişti.
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mu bunun çaresi peki ? Nasıl bertaraf edeceğiz ? Illa numara mı değiştirmek lazım

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çağrı merkezleri direk numarayı Turkcell aracılığıyla alıyo diye biliyorum. Numaramı nerden buldunuz sorusunada cevapları daha önce bi online alışveriş yapmışsınız datadan aldık filan.. Ve sizi arayanlara beni bidaha rahatsız etmeyin istemiyorum hiçbirşekilde numaramı engelleyin o listeden dediğiniz zaman bidaha o çağrı merkezi tarafından aranmıyosunuz. zaten max 2 yer arıyodur sizi. Çünkü 1 çağrı merkezinde 8 ayrı ürün satıldığını biliyorum

Bide şey dicem, sizi bal için telefon için arıyolar beni niye prezv. azdrc geciktrci filan için arıyolar ? Birileri harbi makaramı geçiyodu bi zamanlar benle yoksa aranan varmı benim gibi ?
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bide şey dicem, sizi bal için telefon için arıyolar beni niye prezv. azdrc geciktrci filan için arıyolar ? Birileri harbi makaramı geçiyodu bi zamanlar benle yoksa aranan varmı benim gibi ?
    hiç duymadım bunu

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar, bazı firmalar çoğunluklada ajanslar reklam yada tanıtım işlerini yürütürler. Yada sürekli alışveriş yaptıgınız bir magaza size ait kart cıkarttıgında vs telefonunuzu alır. Bunlara gerekli reklamasyon vs. uygulanması için genellıkle bazı firmalara yönlendirirler. Özelliklede marketler bunu çok yapar. Bir ara bazı bankaların dahi bunu yaptığı kulağımıza geldi. İşte bunlar databasede toplanıyor ve sen ücret karşılıgında bunları alabiliyorsun. Ayrıca databaseleri o kadar güzel çalışıyorki herşey ayrılabiliyor. İşte üni mezunu, evli, bekar, 30 yaş üzeri,öğrenci vvs. Hangisine ihtiyacın varsa...

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemen hergün telefonumu arayıp, engelli çocuklar için yardım, kuranı kerim satışı, xxx internete geçin fiyatlarımız şudur budur diye telefonlar geliyor.

Saçma sapan indirim SMS lerinden hiç bahsetmeyeceğim. Kel alaka firmalar sms gönderiyor. En son Pendikte bir alışveriş merkezindeki arçelik bayisinden geldi mesaj. Hayatımda gitmedim. mesaj gelme saati gece 02:30

Günde istisnasız 3-4 kez arandığınızda ya da sms geldiğinde haliyle sıkılıyorsunuz.

Benim telefon numaramı bir yerlerden buluyorlar. Ellerinde deli gibi bir databank var zira telefonu açtığımda ismimle hitap edecek kadar hadsizler.

Bu telefon numaralarının bulunduğu veritabanlarını sattıklarını düşünüyorum.
    Ayrıca bunun suç olduğu/olması gerektiği konusunda da şüphelerim var.

Bu idiotlar nerelere şikayet edilebilir? Cidden suyu çıkmış durumda artık bu işin..
    bu işten para kazanan it ler var
    hemde büyük firmalarda çalışan normal işi gücü olan kişiler.
    kayıtlardaki telefon numaralarını parayla dışarıya satıyorlar

örnek vereyim:
    ben nereden anladım bunu ?

beni senelerdir finans banktan ararlar (finans bankta hesabım bile yok)
    işte mehmet xxx bey.. kredi kartı borcunuz gecikti ödermisiniz falan filan
    oradaki angutlara her seferinde söylerim;
    eyyy angutlar ben mehmet değilim, birisi telefon numarasını yanlış girmiş oraya
    not alın düzeltin.... bir daha aramayın
    yok a.q bir süre sonra gene ....

ama geçen hafta bir telefon geldi başka alakasız bir pazarlama taktiği
    eee mehmet bey , şurdan buradan arıyoruz efendim.... falan filan
    o zaman uyandım, finans bankta hatalı kayıtlı olan telefonumun başkalarının elinede geçmiş olduğuna

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni sahibinden.com dan aradıkları aşırı belli çünkü benim sahibindendeki soyadım farklı
    , telefon açıp emre sürmeli ilemi görüşüyorum diyor direkt jeton düşüyor bende,hee söyle diyorum bir de bunu yapan firma sport international gibi bir firma,sözde bir arkadaşım bana refarans olmuş,onun sayesinde %20 indirimim varmış.kimmiş diyorum,bu bilgiyi size veremem diyor saçma sapan şeyler en sonunda çocuga,ya delikanlı gibi sahibinden.com dan m3 ilanlarına baktığını söyle,gelip üye olucam dedim.Emre sürmeli ismini tek bulabiliceği yer sahibinden.com arabayı ne zaman ilanı koysam deli gibi bu telefon aramaları durmuyor,ilandan kaldırdığımda dahada bir sakin oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)