öncelikle elinizdeki usb'yi bilgisayara taktıktan sonra bilgisayarıma girip usb aygıtına sağ tıklayıp biçimlendir deyin formatını fat32 seçin. Ardından bu linkteki programı indirin
Youtube Downloader HD İndir - YouTube Video İndirme Programı - Gezginler
programı açıp url yazan yere izlemek istediğiniz videonun adresini kopyalayıp yapıştırın. video indikten sonra bu linkteki programı indirin
DivX Video Converter | Free Video Converter Download for HQ Video | DivX.com
ardından programı kurup açtıktan programın sol üstünde yazan "+ Add files " yazan yere basıp az önceki program sayesinde indirdiğiniz videoyu seçin.Ardından divx yazan butona basıp 1080 hp seçin. Hemen altında output yazan yere tıkladıktan sonra custom resulution yazan yeri işaretleyin sonra hemen yan tarafında bulunan maintain aspect ratio yazan yerin işaretini kaldırın yukarıdaki değerleri "720x576" yapın ve son olarak start'a basın . Artık cd uğraşmadan usb ile doya doya video seyredebilirsiniz. Not : Double ya da indash'inizde görüntü ufak kalıyorsa zoom özelliğini açarsanız cuk diye oturur. Biraz karışık oldu kusura bakmayın ama elimden geldiğince adım adım anlattım umarım olur. sonucu buraya yazarsanız memnun olurum

@murat ileri abime teşekkür ediyorum bende bi aralar böyle format arıyordum ama artık