User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Herkeze hayırlı ramazanlar.fordçu abilerim bir yardım

eyup58
    Misafir

Herkeze hayırlı ramazanlar.fordçu abilerim bir yardım

Herkesin öncelikle Ramazan Ay'ı mübarek olsun.Abilerim kısmet olursa bu mubarek ayda bir fiesta alıcam ancak bizm burdaki yetkili servislerin expretiz için aşırı yüksek fiyat istemelerinden yetkili servise gidemicem.Alıcağım arac 55.000kmde fiesta 2009 1.4 tdci titanium elektrikli kırmızısı 30bin tl.Aracı sanayide abilerime göstericem ancak arac ne zaman servise girmiş serviste gözüken bir kaza bela işi varmıdır bunu nasıl öğrenicem kara kara düşünüyorum.Aramızda serviste çalışan yada tanıdığı olan bana yardımcı olabilicek abiler varsa bi yardımcı olurlarsa çok sevınırım.Şase numarasından aracın geçmişine bakması yeterli oda tanıdıkla oluyor.Yardımlarınızı esirgemeyin.

Herkese Hayırlı Cumalar.

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fordcu deyince hemen girdim meğer araba olan fordcuları çağırıyormuşsunuz
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

eyup58
    Misafir
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fordcu deyince hemen girdim meğer araba olan fordcuları çağırıyormuşsunuz
    canın saolsun be kardeşim bakalım şaseden bi baktırırsak araca çok güzel olucak 2 3 sene once hayalimde bu kasalar 16jant 35 yanaklı elektrik kırmızı fiestalar bakalım hayırlısı olursa alıcam hayalimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ford Bozkurt Bayi var Teraziderede 30.000 vericeksiniz nolur nolmaz en iyisi yetkili serviste kontrol ettirmek geçen sene focusu aldığımızda oraya gitmiştik tüm bakımları expertiz herşeyi çıktı tanıdık var diye 100 verdik normalde 180di şimdi taş çatlasa 250-300dür okadar para vericeksiniz emeğiniz boşa gitmesin diye yetkili serviste baktırın derim şimdiden hayırlı olsun..

eyup58
    Misafir
    Alıntı UtkuG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ford Bozkurt Bayi var Teraziderede 30.000 vericeksiniz nolur nolmaz en iyisi yetkili serviste kontrol ettirmek geçen sene focusu aldığımızda oraya gitmiştik tüm bakımları expertiz herşeyi çıktı tanıdık var diye 100 verdik normalde 180di şimdi taş çatlasa 250-300dür okadar para vericeksiniz emeğiniz boşa gitmesin diye yetkili serviste baktırın derim şimdiden hayırlı olsun..
    300+kdv birde randevulu sistemi açikçasi aracın temiz olduğunu bilsem veririm ancak aracta kaza bela varsa o para boşa gidiçek ben bu ucret için açikçasi 1 hafta çalışıyorum o yuzden gerek duymuyorum servisteki kaydına bakabilirsek forumdaki abilerin yardımıyla sanayide ustalarımdada makine felan var benim için onemli olan aracın geçmişi bakımları vb teşekkürler hayırlısı olur umarım...

aksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her kaza yapan araç serviste yapılmıyor. Servis kayıtlarına o kadar güvenmeyin bence. Tanıdığınız kaportacı varsa ona baktırın araca. Değişen olup olmadığını anlarsınız. Değişen yoksa serviste ekspertiz yaptırır motor durumunu öğrenirsiniz.

eyup58
    Misafir
    Alıntı aksel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her kaza yapan araç serviste yapılmıyor. Servis kayıtlarına o kadar güvenmeyin bence. Tanıdığınız kaportacı varsa ona baktırın araca. Değişen olup olmadığını anlarsınız. Değişen yoksa serviste ekspertiz yaptırır motor durumunu öğrenirsiniz.
    zaten baktırılcak motorcuyada kaportacıyıda yazdımda yukarı servis kayıtlarından kastım aracın zamanında bakıma girmiş mi hangi aralıklarla servise girmiş amacım bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eyup58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300+kdv birde randevulu sistemi açikçasi aracın temiz olduğunu bilsem veririm ancak aracta kaza bela varsa o para boşa gidiçek ben bu ucret için açikçasi 1 hafta çalışıyorum o yuzden gerek duymuyorum servisteki kaydına bakabilirsek forumdaki abilerin yardımıyla sanayide ustalarımdada makine felan var benim için onemli olan aracın geçmişi bakımları vb teşekkürler hayırlısı olur umarım...
    Anlayabiliyorum sizi aynı tereddüt bizdede olmuştu Fakat aracın sahibine durumu anlatırsınız yine sözünden dönmüyorsa bayiye kontrol ettirebilirsiniz, bu arada araç 55.000 kmdeymiş km ile oynama yoksa sorun yoktur usta herşeyi kontrol eder zaten tekrardan hayırlısı olsun

eyup58
    Misafir
    Alıntı UtkuG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlayabiliyorum sizi aynı tereddüt bizdede olmuştu Fakat aracın sahibine durumu anlatırsınız yine sözünden dönmüyorsa bayiye kontrol ettirebilirsiniz, bu arada araç 55.000 kmdeymiş km ile oynama yoksa sorun yoktur usta herşeyi kontrol eder zaten tekrardan hayırlısı olsun
    TEŞEKKÜRLER burdan bi şase noyu kontrol ettirirsem o kayıtlara göre servisede götürebilirim ilk olarak şaseden bir bakılsa düzenli bakıma girmişmi vb gerisi gelir

eyup58
    Misafir
    yardımlarınızı bekliyorm şase sorgulicak

eyup58
    Misafir
    bu ilk ve son güncelim olsun

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şase ile gidersen ücret vermeden sana kayıtlarını göstermeleri lazım.. Ondan sonra da ustanıza götürürsünüz..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50tlye checkup yapan servisler var,ustaya gostermekle olmaz o is..her usta farkli yerde boya oldugunu soyler boyasiz arabaya boyali der,boyali arabaya boyasiz der...yetkili servisede 300tl vermeye gerek yok yazik gunah..gidin ozel servislerde checkup yaptirin 50tlye aracin herseyini soylesinler size

eyup58
    Misafir
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şase ile gidersen ücret vermeden sana kayıtlarını göstermeleri lazım.. Ondan sonra da ustanıza götürürsünüz..
    bilmiyorum valla burdan olsa iyi olurdu

Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50tlye checkup yapan servisler var,ustaya gostermekle olmaz o is..her usta farkli yerde boya oldugunu soyler boyasiz arabaya boyali der,boyali arabaya boyasiz der...yetkili servisede 300tl vermeye gerek yok yazik gunah..gidin ozel servislerde checkup yaptirin 50tlye aracin herseyini soylesinler size
    vallaha bizim burda yok aradım ama bulamadım 50 değil 100 150 olsada götürücemde öle bir yer otokoç var istinye oda 300+ kdv.Buradan hiç değilse şase sorgulama yapılsaydı ustalarda şase motor durumuna bakardı servis gibi olmaz tabiki ama bizim ustalar işinde iyi yane bundan onceki aracıma ne dedilerse o çıktı satarkende ancak seriste düzenli km bakımına girmiş mi vb bu durumu servisten öğrenmemiz lazım.

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otokoça gerek yok.Besiktasta ford gercek var kaporta 90 mekanik 90 tum kayitlarina bakabilirsin.Ben st'yi orada expertiz yaptirmistim,bakimlari da orada yaptiriyorum.Cok memnunum.

eyup58
    Misafir
    Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otokoça gerek yok.Besiktasta ford gercek var kaporta 90 mekanik 90 tum kayitlarina bakabilirsin.Ben st'yi orada expertiz yaptirmistim,bakimlari da orada yaptiriyorum.Cok memnunum.
    orayla bir görüşeyim o zaman

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şase no ver hallederiz kardeşim. editttt.

eyup58
    Misafir
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şase no ver hallederiz kardeşim. editttt.
    kralsın adamsın on numarasın abi

Aracın sıkıntıları çıktığından yol verilmiştir.İlgilenen arkadaşlara çok çok teşekkür ederim Hayırlı Günler...

EDİT: BU 10 ARAC OLDU HEPSİMİ SORUNLI ÇIKAR

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eyup58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kralsın adamsın on numarasın abi

Aracın sıkıntıları çıktığından yol verilmiştir.İlgilenen arkadaşlara çok çok teşekkür ederim Hayırlı Günler...

EDİT: BU 10 ARAC OLDU HEPSİMİ SORUNLI ÇIKAR
    rica ederim kardeşim ne zaman istersen alo de

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)