Hazır fiyatları düşmüşken bi arkadaşım alıyım bunlardan diyo ancak tüketimi yüzüden lpg takma düşüncesi var. Sizce bu vankel motora lpg takılır mı sağlıklı olur mu ?
Birde temiz rx8 varmı satılıkda piyasadaki arabaların %90ı patlak...
bir ara avustralyadmaıydı bir yerdeydi elemanın biri takıp deniyordu gazla... ekonomi yapacam diye ama aracın adam gibi çalışması için gazda benzinden fazla yakmaya başlayınca söktüydü![]()
linkini bulursam atayım buraya o şekilde 3 tane rx8 denemiş bir arkadaş bu
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Türkiye dede vcardı birtane lpg takılan bulursam link atarım
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
Mazda RX8 LPG montajı Renesis Rotary - Walker
konu burda kayseride yapılmış araç brc marka kullanılmış.
youtube dada birtane videonun altına araç sahibi yorum olrak yazmış 25k kilometredir sorunsuz kullanıyormuş. Benzinden %5 fazla yakıyormuş araç
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
trdeki sistemle avrupadaki farklı çözemedim
bu tarz araçlara bu tarz işlemlerin olmasına karşıyım..
daha yeni rx8 araca brc lpg takılmıştır türkiyede ayrıntıları google aratıp bular bilirsin video linkini verdim![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-83UrAQV8Vw
bu araçın motoru sandık motor , motorda yeniyken lpg takılmış sahibide fazla km.yapan biriymiş.. yani türkiyede tam bir örnek lpg'li rx8 motor yeni lpg yeni ... beklenip görülcek![]()
Türkiye 10 yıldır özel olarak Cumhuriyete, Atatürk'e, devrimlere karşı öfkeyle, kinle, nefretle doldurulmuş insanlar tarafından yönetiliyor.
bu araçlarda (rx8)yeni motor takılmış tercih etmek en mantıklısıdır. gerçekten iç dış mükemmel bir araç komple siyah deri olanlar daha hoş.. alçak yapısı vitesi oturma posisyonu araç kısaca ekoltek sorun yakıt olupda cözümü lpg'de bulabilincek araçsa ne mutlu.
Türkiye 10 yıldır özel olarak Cumhuriyete, Atatürk'e, devrimlere karşı öfkeyle, kinle, nefretle doldurulmuş insanlar tarafından yönetiliyor.
RX8 alıyorsa neden LPG düşünüyor? LPG düşünüyorsa neden RX8 alıyor?.. İnsanları anlamak zor. Hem cam kenarı hem şöför koltuğu olmuyor malesef.
LPG Olmaz diye birşey yok. Olur,da ne kadar süre öyle gider onu bilemiyorum... Jet motoru takan da var dünyada araçlarına.. Impossible is nothing.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)