arkadaşlar çarşamba gece saat 1 gibi ben e5 mecidiyeköyden ataköye dogru gidiyodum yolda güzeldi hafif bastım arkama bi linea yapıştı yanımdada kız vardı gaza geldim 1-2 hareket yaptım hala arkamdan gelmeye devam etti sonra okmeydanı sapagına gelmeden 140 la falan gidiyodum en sağda bir araba ortadada kamyon vardı o arada baya dardı girdim benim aracımın **** falan baya attı cok zor topladım sonra lineada hırs yaptı o araya girdi girer girmezde topluyamadı direk gitti ilk sağ barıye çarptı dondu sol barıyere çarptı 1 tanede kamyon duramadı lineaya carptı ama yavas carptı bende aynadan gordum o olayı duramadım dursamda neyse karsılasacagımı bilmiyodum ondan dolayı durmadım 10 dk sonra arkadasımı evine bıraktım donuste baktım cekici falan gelmişti polisler falan gelmisti bende o gun bizim sirket arabasıylaydım clio semboldu.Sizce adam benden şikayetci olsa benim hakkımda bi tutanak veya herhangi bişey olurmu ben hiç sıkıstırmadım etmedim ben girdim araya benden 5 saniye sonra o girdi o patladı yani eger kaza yapasan arkasa burdaysa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum