User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
171 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: AdAnA OLaRaK YaRıŞ HaKkInDaKi DüŞüNcELeR İyİ KöTü HeRsEy

mıcrosoft
    Misafir

AdAnA OLaRaK YaRıŞ HaKkInDaKi DüŞüNcELeR İyİ KöTü HeRsEy

öncelıler herkse ıyı forumlar dilerim arkadaslar

sadece adana draglerı hakkında duncelerınızı herkesın bılmesı ıcın burda konusulması gerektıgını dusumdum

ıyı kotu hersey burda konusulsunkı yapılan eksıklerde kendılınden duzelsın

avantajlar vee dezavantaj lar

Saygılarla

MICROSOFT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba işin açıgı adanada yapılan mali drag yarışında seyirci izdihamı yaşandı bunu azaltmak için cok cabuk şekilde pist yaptırmamız gerekiyor pist için yer tespit etmemiz lazım kalıcı ama DÜŞÜNCELERİM BU İYİ FORUMLAR

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse darılmasın gucenmesin adana bu konuda çok geri öncelikle düşüncelerin değişmesi gerekli...pist miii gülerim yaaa 3 seneden beri pist yapılacaktı adanaya ama fıss...
    US Performance

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba kaldımar olayı cok guzldı
    ısık fln yok
    bı adam sayıyor 3 ---2----1---- kalk ne guzel ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jengo fıs diyosunda o zaman bize yol göster tabi bir bildigin varsa iyi forumlar

mıcrosoft
    Misafir
    evet denıldıgı gıbı olabılır ama arkadaslar sadece dıyorum kı faydalı konusmalar yaparsan daha ıyı olur gıbı....yada napalım hersey olacagına varır

mıcrosoft
    Misafir
    yusuf arkadasım dusuncelrınden dolayı sana tesekkur ederım....

jengo arkadasım sana gelınce elden gelen bıse varsa yapılır ama fıs demesekte olanaksız desen daha ıyı olur hemde kımseyı kızdırmamıs olursun nedersın daha ıyı deılmı

mertcan arkadssım evet ısık felan yoktu ama umarım ve ısterımkı bır dahakıne ışıklı sıstem olacaktır

zaten bu sayfayı acamamın sebebıde bu gıbı olanaksızlıklarım goz onune getırılmesıdır herkesın yorumları ıcın tskr ederım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim kimi kızdırıyor arkadaşım..pist yapılması gerekior hadi neyapacaksın elinden bişe gelecekmi...boş konuşmalar yapmayalım diosunda bunlar surekli konuşulan şeyler..adam gibi pist yapılacak okadar! elinden gelen birşey varsa buyur yap görelim...

yusuf sende kendini forum muabbetlerine iyi kaptırmışın yaa..iyi forumlar fln kaç senedir pist yapılacak yusuf adanaya...hala illegal...
    US Performance

mıcrosoft
    Misafir
    jengoo ben sorunları soleyın dedım arkadasım ben sıze tartısmayın dıorum benım halledecegım bıse olasaydı emın ol AMK nın basında olurdum ben yapacam demedım yapanlara ıcın sorunları goz onunde bulunduralım deedım benım sana sozlerım bu kadar gerısını dusun ole yazz kafana gore yazma yanı yazmıs olmak ıcın yazmaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi forumlar cengiz 3 sene öle oldu ama benimde elimden gelen bişi yok bunu sende biliyosun ama biz burda adanadaki yarışlar hakında yorum yapıyoz kanuyu başka yerlere cekme bende kendimi bir yerlere kaptırmadım bu konuda rahat ol

mıcrosoft
    Misafir
    ewet yaa hadi elınızden gelen bıse varsa yapın bu hazır cavap olmus yaa adamların dusuncelerını yanlıs bulunca hemn elınden gelen bıse varsa yap diyorr

bunu bana deıl A.M.K nın basında olanlarıcın solemelısın herkes kafasına gore yaa ohh ne gusel mıllet

hani bi laf varya ağzı olan konusuor diyee aynen olelerrrr

anlayan anlamıstır tartısmaya gerek yok kımseler ustune alınmasın bu lafları

guclentekeli
    Misafir
    adanada birseyler yapılmıyor degil mutlaka ki yapılıyor ama sunu dusunmek lazım bu yapılanlara ne kadar destek veriliyor.

can0001
    Misafir
    bence en güzel yer ist. çünkü adana çok sıcak

mıcrosoft
    Misafir
    ewet bızde yapılmıs oldugunu bılıorumn ama daha neler yapılacak bız onları goz onunde bulunduruoruzz baska bıse yok kımse laf solemıor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yusuf başkana sor bakalım elinden ne geliormuş?
    US Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada ben yazmak için yazmam "microsoft" bu konuda daha yorum yapmak istemiorum bunlar çok konuşuldu çok ortaya serildi ama sonuc hep bole....
    US Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinden gelen bişi olsadı cengiz şimdiye pistimiz olurdu gelmedigi için bir şey diyemiyorum bu konu hakkında biraz çalışma yapılıyor bir proje var inşallah gerçekleşir

emir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pist olmadığı sürece illegal olmaya devam edecek

adova_01
    Misafir
    slm arkadaşlar beni tanıyanınız varmı içinizde bilmiyorum ama ben A:M.K yöneticisi olarak konuşacam müsade ederseniz arkadaşla bence olayı kötü yönlü eleştirmek kimseye bi fayda sağlamayacağı gibi zarar vereceğinide bilmeniz lazım bu formu adana dışında okuyan arkadaşlarımıza adana antipatisi uyandırmayın burda konuşması çok kolay geçersiniz klavyenin başına konuşursunuz siz bir pistin maliyetini biliyormusunuz veya bunuda geçelim adanada yapılan mahalli dragda kaç kişiniz gelip bişeye ihtiyaç varmı diye sordunuz sabaha kadar çalışıp hiç uyumadan organizasyonda görev alan arkadaşlarınıza saygısızlık yaptığınızı düşünüyorum biz A.M.K olarak bundan sonra organizasyon yapmayalım siz yapın biz size dışardan destek verelim hemde sonuna kadar destekleyelim sizi yapın arkadaşlar hodri meydan. bizde organizasyonu çok iii olduğunu iddia etmiyoruz ama yinede ortada bir emek var ve bu emeğe saygı duyun.

organizasyonda bizi yanlız bırakmayan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)