2004 Forester turbosuz aracımda güç artışı elde etmek için nasık bir yol izlemeliyim arkadaşlar?
2004 Forester turbosuz aracımda güç artışı elde etmek için nasık bir yol izlemeliyim arkadaşlar?
komple egzost ve intake kiti yapabilirsiniz,
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Cevabın yolu bu linkten geçiyor:
Üyelerimiz - TechTurkey Forum
Okumadan imzalamam.....
Cai, Heards, Komple eksoz bunları yazılımla desteklersen aracın 135 hp galiba 150-160 arası güç alırsın.
kesinlikle öle düşünmeyin,lpg ile forester turbo sorun çıkartır gibi yanlış bi düşünceye kapılmayın.turbo araçlara uygun lpg takan yerler mevcut,forester turbo lpg ile gayet sorunsuz kullanılabilir.misal ben kullandım.ama dediğim gibi bilgili ve tecrübeli yerlerde montaj yaptırmanız gerekir.eminimki turbolusu,turbosuz modelinden daha az yakıt harcar ve sorunsuz binilir.
ayrıca madem perf. bekleniyor,2.0x hammalık olur.2.0xt yada 2.0 sturbo ile daha kolay perf. elde edebilir hemde lpg ile sorunsuz kullanabilirsiniz.
bizim turbolu foresterlarda lpgli kullanımlar sübapları çabuk aşındırdıgı için yaklasık 30.000km cıvarlarında ayar gerekıyor ve turbolularda bu ayar için motorun inmesi gerekiyor demişti servisteki ustalar.bununda maliyeti yaklasık 3.000 tl civarı.ama benım araçta ise yandan kapakları açıp ayar yapılabiliyor.onun maliyeti ise 500tl.
kardesım ben senın yerınde olsam hıc ugrasmam bu sekılde kullan sıkılıncada degıstır..
bızde de aynısı var babam kullanıyor av ıcın..cok arastırdım bırı takalım dıyor bırı takmayalım malıyet agır dıyor babam da hız tutkunudur..arada 106 yı alır basar zevkını alır..
zaten aracı zorlarsın mutlaka 30000 ı de bulmaz ayarlanması..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)