Bölgeyi bilmiyorum ama alev alev yanıyor suan. Inşallah can kaybı olmaz bi ton itfaiye gidiyor tuzla sanayii bölgesine giderken çektim suan dumanlar çok yüksek
![]()
Bölgeyi bilmiyorum ama alev alev yanıyor suan. Inşallah can kaybı olmaz bi ton itfaiye gidiyor tuzla sanayii bölgesine giderken çektim suan dumanlar çok yüksek
![]()
Tuzlada bir boya fabrikası
http://www.haberturk.com/gundem/habe...a-buyuk-yangin
haberlerde görmüştüm yolları kapamışlar tuzlada san sitesinin birinde başlamış sanırım
ben Şekerpınarda çalışıyorum , bana çok yakın , inanılmaz alev-dumanlar çıkıyor
patlama sesleri bulunduğum yerden çok net duyuluyor.
yangın uçakları yazıyor bazı yerlerde, gelen giden uçak yok. Umarım can kaybı yoktur, yangın çok fena
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
Hala yanıyor kimyasal maddeler olduğu için çok büyük yangın inşallah ölen yaralanan olmaz üzüldüm valla
cok uzucu 1 durum insallah olen yaralanan olmaz diyecegim10-15 dk once temden (yanyoldaym) tapagaz itfaiyeler gidiyordu sanirim oraya gidiyorlar :/
what goes around.. comes around..
İnşallah sigortadan para alma amaçlı bir yangın değildir......
Yaralanma falan olmaz inşallah.......
Okumadan imzalamam.....
az önce plastikçiler organize sanayideydim... kimyacılar organize sanayi bölgesinde bi boya fabrikasıymış yanan...
an itibariyle pendikten.
![]()
maalesef öğlen saatlerinde başladı..ilk etapta sadece karadan pendik kartal tuzla ekipleri olaya dahil oldu ama daha sonar 1 uçak ve 1 helikopter geldi onlarda sadece 2-3 sefer yaptı ve gitti..
Allah yardımcıları olsun öğleden akşama kadar tuzla sahilden izlemekle yetindik sadece
Opppa gangam stayla bu ne ya yanan yanana
Milliyet - Boya fabrikasında yangın itfaiyeler olay yerine gidiyor
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Suan bende gosbtayim hafif sisli gibi oldu üst nktalar allah kolaylik versin biran önce sondururler
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)