pastanede kullanılacak van tarzı bi araç alıcaz en acilinden.. imalathane bu sefer 600metre uzakta dükkana, bütün malları bu araç getiricek.. akşamları da çalışanları evlerine bıraktırabiliriz.. bu sebeple koltuklu olsa iyi olur dedik ama koltuklu olunca siyah renk almak gerek diye düşünüyorum ki araba farklı camlar farklı renk olmasın.. stickerlar da yapışınca damalı eşşek gibi görünmesin..
bütçe olarak 17.000civarı bişey olucak en fazla.. bulduğum arabaların hepsi 60-70.ooo km civarında boyasız araçlar.. seçeneklerimiz de şunlar..
beyaz camsız koltuksuz doblo 1.3d.. 14e biter gibi
beyaz camsız koltuksuz fiorino.. 14 15 civarı var bi kaç tane ama küçük olduğu için son tercihler arasında.. parçaları doblodan pahalı ve daha nazik bi araba diyolar bilmiyorum ne kadar doğru
siyah camlı koltuklu doblo 1.3d.. 17ye alırız tahminen 1 tane var
siyah partner 1.6hdi.. 17 ye alınır sanırım bu da
bi de kangoolar var 14.000 civarına camlı 1.5dci.. camları da yarı geçirgen beyaz falan kaplayarak sticker uygulayabilirim.. pek sevmem kangoo ama hatırı kalmasın onu da ekleyelim.. beyaz renk olucak ama ben gri bulabildiğim için gri oldu..
en önemli sorum araç siyah mı olmalı yoksa beyaz mı.. sticker uygulaması hangisine yakışıyo en önemli olan bu aslında..
ikinci soru da hangi araç daha az sıkıntı çıkarır hangi araç daha kullanışlı ve bir de söyle bi sorum var koltuksuz arabalara arkaya minder falan atsak, polis çevirmesinde başımıza iş alırmıyız.. ya da cam takmadan sadece koltuk taksak işletebilir miyiz?