Arkadaşlar daha önce bu siteden alışveriş yapan varmıdır? Yada duyan bilen? Fiyatlar bana çok çok düşük geldi kampanya ürünlerinde.. Bana tuhaf geldi alışık olmadığım içinsizlere de danışmak istedim nedir bu olayın aslı? güvenebilirmiyiz?
Arkadaşlar daha önce bu siteden alışveriş yapan varmıdır? Yada duyan bilen? Fiyatlar bana çok çok düşük geldi kampanya ürünlerinde.. Bana tuhaf geldi alışık olmadığım içinsizlere de danışmak istedim nedir bu olayın aslı? güvenebilirmiyiz?
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!
Hangi site ? Baktım iç giyim çıktı![]()
AhahahAdımız sapığa çıkıcak anasını satıyım
www.fırsatpazarı.org
adres bu
Bir acayiplik var sitede, kapıda ödemeli olduğu için güvenilir heraldeboş form bile gönderdiğine göre boş sadece reklam olabilir....
Ya abicim fiyatlar da acayip ben anlamadım ki499 tl ye N8 veriyor adamlar garantili aklıma girdi ..neler ya :S
ben dün gece merak ettim denedim.. bi N8 sipariş verdim saat 11 de. 11:30 da aradılar hemen adres teyidi falan diye. dedim sitede kapıda ödeme seçeneği yazıyor ama seçilemiyor diye. artık kapıda ödeme yok falan dedi. ptt kargo ile gönderirim dedi. önce ödeme yapmanız gerekiyor falan dedi. ohoooo dedim bende iptal ettim kapattım. fake anlayacağın..
kapıda odeme ile denemek lazım diyicektim deneyen olmuş gonderiyorlarsa o şekilde gondersinler
ürünü gorup çakma olup olmadığına bakıp alırsınız![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
zaten markafoninin logosunu çalmışlar hiç güven verici durmuyor..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
arkadaşlar 499tlye n8 falan veriyorlar ama içinden parça çalıyorlar orginal vermiyorlar yani parça alıyor içinden biliyorum çünkü arkadaşım aldı elinde patladı orgınalını elinde tuttu ağır kendi aldığına baktı hafif kuş tüyü gibi o yüzden o sitelere aldanmayın sahibinden.com güzel bir site tavsiye ederim)))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)