maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
öncelikle büyük cesaretinizden dolayı tebrik ederim allah nazarlardan korusu güle güle binin
son foto jant orj daha iyi birde bu renkten ve tavan siyah kaplamadan kurtulun bence aracın ruhuna aykırı olmuş gümüş füme siyah dönseniz daha dikkat çekeceğinize eminim
İtalyaya yüz çevirmek.. güldüm)
Güzel görünüyor maşallah
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
öncelikle teşekkürlertavan her türlü siyah olmak zorunda neden derseniz orjinal black series modelinde sunroof malesef ki yok mecburen siyah kaplattım ki şeytan ayrıntıda gizli olsun
jant konusuna gelince orjinal jantını bulamadım volk t37de yabana atılcak bir jant değil diye tercihim bu yönde oldu,renk konusunda ise ben mat siyah istedim fakat herkes ama herkes olmaz dedim hatta protac ta metin abi bile mat turuncu diyince artık bişey yapamadım
![]()
İtalyaya yüz çevirmek.. güldüm)
Güzel görünüyor maşallah
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Jant-renk-body olayi cok guzel olmus yapanlarin eline saglik, kesene bereket
Ama plaka karakterlerini duzgun besiktas baskiyla degistir bence bunlar cok basit duruyor, bir de ledler cok ortada, onlari biraz daha iceri falan gizleyip tel izgara arkasina gizlerseniz daha kalite durabilir, boyle cok basit gorunuyorlar, nacizane tavsiyem
kare plaka hastalıgı var bende her arabamda yaparım o yüzden benim gözüm alışık batmadı fazlaled dediginiz sanırım çakarları diyosunuz onlar frene basıldıkça yanıyo normalde black serieslerde çakar olmaz ama ortadaki boşlukta hiç hoşuma gitmemişti bi şekilde kapamak istedim aklıma çakar geldi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)