Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB 1999 Model 15.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 96076036
bmw ile takas teklifi geldi ne dersiniz ?
Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB 1999 Model 15.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 96076036
bmw ile takas teklifi geldi ne dersiniz ?
evladiyelik araçlardan birisidir 166. çok kısmetli insanlar dahi satmak için çok uzun süreler bekleyebilir. şahsen takas etmezdim, hayırlısı olsun.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
abi hç girme derim
Gecen sene içinde bu kombinasyonda 166 vardı bostancıda 1 galeride inceleme fırsatım olmuştu oldukça diri duruyordu o olma ihtimali yüksek fiyat abartılmamış orjinal duruyor temiz 1 alfa herzaman alıcı bulur bu araçlarında kendi içinde piyasası var zate vericeğiniz paranın karşilığını sonuna kadar alıcağınız 1 araç servise sokun sorun yoksa sizinde aklınıza bu tarz bir araç binmek varsa değerlendirin derim
biliyomusunuz benim arabamada takas teklif etti 166![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
bir araba delisi olarak alfa 166 yı ilk defa duydum desemevladiyelik olabilecegini sanırım anlarsınız
o güzel e30 a degisilcek bir arac degil bence
Evet biraz arastirma yaptim. Motor kesinlikle lpg uyumsuzmus , uysa bile cok sorun cikartiyormus, parcalari pahalloi ve bulunmuyormus, birazda nazik bir arabaymis. E 30 a binmeye devam o zaman takas makas yok bu arabayla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)