işçilik on numara valla ülkemizde de bu kadar titiz çalışılsa keşke![]()
işçilik on numara valla ülkemizde de bu kadar titiz çalışılsa keşke![]()
RACE WERKS
ayı fatih var şaşmazda gelde işiçilik gör adama parayı ver 3parcadan araba yapsın hasarsız dıye sat
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Bence ülkemizde bundan çok daha sanatkar insanlar var. Sorun işçiliklerinin haklarını alamamaları. E hakkını alamayıncada şişirme iş yapıyorlar haliyle![]()
cevherler olabilir de donanım varmı bu kadar.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
fatih oto boya kaportanın yaptığı işleri videoya çeksek discovery channela 2 sezonluk belgesel çıkardı kanka![]()
arabayı niye komple boyadılar ki. yep yeni araba.. Bi ara oto king de buna benzer bi olay olmuştu.. yan taraf sürtme izi vardı lokal tamir yapılacaktı komple yan tarafı boyamışlar isyan çıkmıştı serviste![]()
makineye helal valla, adamın işçiliğini geçinde
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
işçilik hakikaten iyi de faturayı cidden merak ettim :d
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ayı fatihi gerçekten görmeniz gerek de hacı bizim türkler bu adamların aldığı paraları alsalar o parayla 3 tane araba yaparlar bunu göz ardı etme![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
murat eken derım tek gecerım hakkınıı alıyor arcı bırakıyorsun aracı almaya gıttıgınde abı on farların bır seyı yoktu dıyorsun nıye deyıstırdın soruyorsun bıze gelen aracların hepsını oem parcalarla deyısım oluyor dıyor ve gorunume onem verıyor s ı komple boyatmaya bıraktımızda on farlar arka stoplar sankı fabrıkadan sıfır cıkmıs gıbı aldık aracı yetmemıs gıbı bır de ustune sıfır jant lastık takmıstı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
+1453 Almanya da yetkili servislerdeki saatlik ücreti burda x kaportacıya ver bakalım ne şaheser yaratır ! Bizde kaporta anlayışı stage 5 e kadar. Stg1 galerici işi, 2 memur işi 3 standart binici işi 4 +60 işi, 5 sıfırdan toplama (çok az kişinin vakıf olduğu piskopatlık derecesinde işi bilen adamların yaptığı iş)Parada aynı oranda değişiyor...
antalyada 3 arabadan 1 tane yapıp sattılar alıcı arkadas 1 sene sora telefon acıp tesekkür etti mükemmel bir araba satmışız falan övdü baya![]()
Makine bizde var aynen bu sekilde hatta kaynaksiz yapistirma ve percinleme ile camurluk, b diregi gibi hasarli govde parcalarini degistiriyoruz.
bole işçiliği tr de heryer yapsa kazalı diye satılan arac göremeyiz piyasada
ama en az bunun kadar iyi hatta daha kaliteli iş yapan yerler var
ön tamponun boyası koyu olmus bu arada
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)