'66 Chocolate fotoğraf cekiminden sonra '63 Bug Marilyn ile ilk video cekimimi yaptım...
Görüş ve eleştirilere açığım hatalar ilk cekimim olmasıyla normaldirTşk..
'66 Chocolate fotoğraf cekiminden sonra '63 Bug Marilyn ile ilk video cekimimi yaptım...
Görüş ve eleştirilere açığım hatalar ilk cekimim olmasıyla normaldirTşk..
çekim kalitesi iyi de kurgu pek olmamış. herşeyi çok detaylı göstermek sıkıcı olabiliyor. emeğinize sağlık.
M. The most powerful letter in the world.
İlk video için güzel ama gereksiz detaylar var,kağıyı açıyor çıkıyor ayakkabısını giyişine kadar gördük.
Arkadaşın otoparkta tam ızdırapmış![]()
Bence şarkı hiç uymamış. Araç neşeli duruyor çünkü.elinize sağlık.
enough ?
İlk video için bence gayte başarılı. Detay vs konusunda arkadaşlarla hemfikirim.
Bu sektöre benimde el atıp kendi arabam içinde bir takım videolar çekmem gerektiğinide anlamış oldum![]()
Aslında bu videonun devamı olucağı için biraz kurguyu ona göre düşünmüştüm ama detaylar tabi göze batabiliyor sıkıcı olabiliyoren azından bunu anlamış oldum
devamındaki videoda ona çok dikkat ederim
ilk videoya göre güzel renkler felan çok kaliteli
dikkatimi çeken birşey oldu her araba videosunda neden bir play station oluyor![]()
kanka bı an garajdan hıc cıkamıycak sandım labırent gıbı ordan oraya ordan oraya
ama guzel olmus, devamını beklıyorum, eline saglık![]()
Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederiz.ama aslinda kurgumuz bu yondeydi.ben arac sahibi olarak boyle istedim.cunku bu voswos,voswos camiasinda bilinen ve sevilen bir arac.ve ben bunu 9 aydir gozden uzak bi sekilde topluyorum ama bikac ufak tefek eksigim oldugu icin detay cekim istemedim.bu videoyu sadece cekecegimiz fotograflar ve video oncesi atistirmalik bir cerez kivaminda cektikama tekrar soyluyorum elestrileriniz dikkate alacagiz ve emiminki karsiniza daha iddiali cikacaz.saygilar...
Maşallah araç güzelmiş, cml şu mat lacivertti sanırım. O araçsa çok değişmiş, elinize sağlık. (Aracın konusu varsa görmedim o yüzden buraya yazıyorum.)
Video fena değil, bana şu videoyu anımsattı : Tailored Trailer on Vimeo
Dip not olarak garajın kapısındaki yere bi avuç beton dökseniz yav, tahtayla falan uğraşacağınıza![]()
İlk video için bene gayet güzel olmuş ara kısımlar biraz daha kısa olabilir
Hey gidi CML 76 tekrar adam olmuş şekilde görmek gerçekten insanı mutlu ediyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)