Aracıma blow off düşünüyorum.Düşünmekten cok istiyorum acıkcası. Verdiği sesin hastasıyım diyebilirim Aracım 1.5CRDi + yada - leri nedir?
Ve aynı zamanda bana maliyeti ne kadar olur?
Aracıma blow off düşünüyorum.Düşünmekten cok istiyorum acıkcası. Verdiği sesin hastasıyım diyebilirim Aracım 1.5CRDi + yada - leri nedir?
Ve aynı zamanda bana maliyeti ne kadar olur?
benim bildiğim pek artısı eksisi yok sesinin dışında, ürün ucuz montajı pahalıdır ..
boşver sen yazılım egzoz yap kaderi değişir o arabanın
RACE WERKS
150 Tlye Blow off u temin edersiniz montajı 250 TL gibi bir ücret tutar. arkadaşların dediği gibi downpipe + düz boru + yazılım ile desteklerseniz + blow off la güzel bir sonuç çıkar ortaya hem ses hem performans![]()
200+ hp üzeri bi güç yoksa sesten başka birşeye yaramaz blow-off performans alan varda biz mi bilmiyoruz?.bende bağlatacaktım 1.5 dci aracıma ama dizelde blowtan yağ atıyor gibisinden birşeyler duydum o yüzden vazgeçmiştim böyle birşey varmı? önceki 2.0T vectramda bağlıydı turbo benzinlide sorun yoktu. bu konuda bilgi alabilirmiyim birde. bu araç ilk dizel aracımda![]()
Dizel'de gaz kelebeği yok ?Blow off Gaz kelebeği kapandığında geri dönen basıncın pallere zararını engellemek için konulan bir parçadır ..
Bu konuda tam bir fikrim yok ancak turbo'nun milde boşluk artmasıyla yağ gelme durumu olabiliyor , blow'da atıyor blow atmasa motora gidecek değişen birşey bence yok...
o zaman yazılım ve eksozla işi bitirip noktalamak benım işim yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim.![]()
Blow off un sesine bende hastayım ama , maalesef sesten başka esprisi yok, egsoz ve yazılım mantıklı görünüyor !
Bizim Tek Suçumuz Herkesi Kendimiz Gibi Sanmamız.
ses için arabanın motorundan olursan dizellere bov mantıklı değil
o donem gerıde kaldı lüzumsuz .
edit : o parayı getırın bı kuzu cevırelım daha ıyı![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)