User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
48 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bolu ve Bilecik Hakkında ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bolu ve Bilecik Hakkında ...

Tekirdağ çorluda 7 yıldır kamu hastanesinde çalışıyorum ama artık burdan gitme vakti geldiğini düşünüyorum evlendikten sonra artık küçük şehir sıkıcı gelmeye başladı hava kirliliği sosyal hayatın zayıflığı derken tayin isteme durumlarına geldi.Gerek hizmet puanım gerek tayin bölgesi durumundan dolayı en uygun yerler Bolu ve Bilecik tarafları cazip geldi bu illerde yaşamış olan veya yaşayan hayat şartları ***** her yerde zor ama bir memurun biraz olsun rahat edebilceği yerler midir ? kendim İzmirliyim ege bölgesine tayinim çıkma ihtimali yok gibi eşimde sakaryalı ***** onlara yakın olalım diye böyle bir tercihte bulunuyorum görüşlerinizi ve izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ....

caglarcb
    Misafir
    Bi izmirli olarak nereye gidersen git, hiçbir şekilde memnun kalmıyacaksın üstadım. Askerliğimi lüleburgaz da yaptım 15 ay. Çorluda kaldım 2 ay. Şimdi gebzedeyim 1 aydır. Bilecikte de babam ve kardeşim kalıyorlar, sık sık gidip geliyorum. Çorlu kat kat daha iyi bileciğe göre. Enazından AVM'leri var. Bilecikte oda yok. Bolu hakkında bi fikrim yok ama çorludan daha büyük bildiğm kadarı ile. Hakkında hayırlısı.

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bolu daha iyi gibi geldi bana sosyal alani daha cok
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslen boluluyum..babannemı kaybedene kadar tum yazlarımı orada gecırırdım...ben hayatımda bu kadar sıkıcı bir şehir görmedim ne yalan soyleyım...2 gun çok guzel sonra çatlardım...ha diyeceksın kı "ulan 100k kişi ayıla bayıla yaşıyor sen kımsın!!!?!?1!" haklısın derım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirli olarak dışarıda yaşamaya alıştım şuan izmire özlemde duymuyorum açıkcası öyle avmlerde boşboş gezmeyide hiç sevmem sadece aradığım daha rahat kafayla çalışabileceğim bir şehir arıyorum kendime

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıldır Boludayım. doğası çok güzel bir yer kışları baya sert geçer havası temiz ve güzeldir.
    sosyal hayat olarak istanbuldan sonra bana her açıdan yetersiz geldi, gerçi şimdi alıştım ama zor oldu. arkadaş çevreniz yoksa sıkılabilirsiniz sonuçta küçük bir şehir imkanlarınız baya kısıtlı ama yaşanmayacak bir yer değil

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boluda 3. gün sıkıntıdan patlarsın.
    herşey çevreye bakar. çevren genişse zaman iyi geçer.
    arabaya da ihtiyacın yok orada sadece kışın 4x4 lazım..
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilecik bolu arasında seçimim boludan yana olurdu..
    Asıl sancı uyandığında..

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sahsen dogayi sevenn bir insanim mangal baliktutmak vs. Duzceden bolu tarafina gelirim bos kaldikca onemli olay senin neylerden zevk aldigin
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çorludan kaçmamın sebebi hiçbir şekilde sosyal aktivitelerin olmamaması ve havasının suyunun kabul edilemicek duruma gelmesi boluya yönelmeminde sebebi doğa güzelliklerinin oluşu.Çevre konusuna gelince haliyle kamu hastanesine tayinim çıkcıak ve illaki mesai arkadaşlıklarım olucak.Özetlemek gerekirse şehir gürültüsünde yılmış durumdayım huzurlu rahat bir hatay sürdürmek istiyorum artık doğa yürüyüşleri olsun piknik balık tutma vs hobilerime geri dönmek istiyorum artık...

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğa bakımından bolu güzel ama sosyal olarak biraz sıkılabilirsin, ama sakindir, hani biraz sakinlik istiyorsan tavsiye edebilirim

boluluyum boluda yaşıyorum sıkılıyorum bazen
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakinlikten kasıt ne mesela ? çorluyu biliyor msunuz bilmiyorum ama bir ucundan diğer ucu max 4 km nufus olmuş 350k lerde kiralar 550-850 arası hayat pahalı meyve sebze fiyatları uçmuş durumda 3-5 tane kafe var bu drumdan daha mı kötü acaba bolu çorlunun havasınıon ne kadar kötü olduğunu söylemedim bile

Birde boluda yaşayan arkadaşlardan ricam kiralar nasıldır memura farklı yerlisine farklı mı tavır takınırlar insanları nasıldır mesela çorluda Türkiyenin her yerinden adam var o yüzden insanı şöyledir diyemem son olarakta eşim hemşire çalışmak istese özelde iş imkanları nasıldır sağlık sektöründe ?

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üniversiteyi ilk 2 sene bilecikte okudum 15 sene ders çalışmayan adam sırf bilecikten kurtulmak için ders çalışıp bölüm birincisi olup Yatay Geçiş yaptım Sakarya üniversitesine..Gerisini sen düşün
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakinlikten kasıt ne mesela ? çorluyu biliyor msunuz bilmiyorum ama bir ucundan diğer ucu max 4 km nufus olmuş 350k lerde kiralar 550-850 arası hayat pahalı meyve sebze fiyatları uçmuş durumda 3-5 tane kafe var bu drumdan daha mı kötü acaba bolu çorlunun havasınıon ne kadar kötü olduğunu söylemedim bile
    o zaman anlaşılan bolunun corludan farkı caddesının bir km olması ve havasının temız olması gerı kalanı aynı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

benim sakinlik demek istediğim hani büyük şehirdeki koşuşturma yoktur öyle, tarım ürünlerinin çoğu ilçelerinde yetiştiği için belirli dönemlerde güzel ürünler yiyebilirsiniz,

kafe vs konusunda çok fazla yok sayı bilmem ama genel olarak gidilecek yerler belli en azından benim için

çorluya göre havası temiz olması lazım
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman anlaşılan bolunun corludan farkı caddesının bir km olması ve havasının temız olması gerı kalanı aynı...

hee aynen

bence izin alıp gezin iki ilide
    körler sağırlar

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bolu bilecikten 10 kat iyidir ama bilecekte ekişehire yakındır gezmeye vs zor tercih ben olsam boluyu tercih ederdim
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde boluda yaşayan arkadaşlardan ricam kiralar nasıldır memura farklı yerlisine farklı mı tavır takınırlar insanları nasıldır ? mesela çorluda Türkiyenin her yerinden adam var o yüzden insanı şöyledir diyemem. son olarakta eşim hemşire çalışmak istese özelde iş imkanları nasıldır sağlık sektöründe ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde boluda yaşayan arkadaşlardan ricam kiralar nasıldır memura farklı yerlisine farklı mı tavır takınırlar insanları nasıldır ? mesela çorluda Türkiyenin her yerinden adam var o yüzden insanı şöyledir diyemem. son olarakta eşim hemşire çalışmak istese özelde iş imkanları nasıldır sağlık sektöründe ?

özel hastane 2 yada 3 tane olması lazım biri açıılıp kapanıyor arada

memura falan farklı söyleyeceklerini sanmıyorum ama genel olarak her ilde olduğu gibi sanırım öğrenciyi öpüyorlar, benim oturduğum yerde 400 tl civarı tabi isteğinize göre bu kira artar yada azalır
    körler sağırlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)