Eveet bayram yaklasiyor. Adettendir bayram arifesi hamama gidilir. Bildiginiz temiz kaliteli yerleri paylasirsak eger gitmek istiyenlerde yararlanir dusuncesindeyim.
Eveet bayram yaklasiyor. Adettendir bayram arifesi hamama gidilir. Bildiginiz temiz kaliteli yerleri paylasirsak eger gitmek istiyenlerde yararlanir dusuncesindeyim.
İzmir alaybey hamamı sarmamıştı beni. Çok küçük hiç ferah değil. Başka tavsiyeniz varsa değerlendirelim.İzmir'in neresinde olduğu önemli değil.
![]()
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
Hayatimda ilk ve tek hamama Bursa da gitmistim. Sicak su dogal olarak cikiyormus ve inanin havuza ayagimi dahi sokamadim. Hamamin ardindan bide buz gibi uludag gazoz vermislerdi. Degme keyfe![]()
"Korkmadık, savaştık"
Bornova merkezde sokak arasinda biryer varmis temiz diyorlarda bilmiyorum giden yazar olmazsa toplu gidelim izmir tayfa ile daha eglenceli olur![]()
Bornova merkezde sokak arasinda biryer varmis temiz diyorlarda bilmiyorum giden yazar olmazsa toplu gidelim izmir tayfa ile daha eglenceli olur![]()
şok havuzlu olan varmı bildiğiniz anadolu yakasında
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ankarada ayaş yolunda optimumu geçtikten 3-4 km sonra solda büyük bi yer var
hamam havuz sauna buhar odası şok havuzu mevcut giriş 15 tl hafta içleri sakin ve süper oluyo tavsiye ederim
ha bide soda limon ayran için![]()
zeynep kamil'de valide atik varr.. bu sadece hamam..
sultanbeyli'de cave-inn vardı hala duruyor mu bilmiyorum uzun zamandır gitmiyorum.. bu tam bir komplekstir..
Asıl sancı uyandığında..
unide okurken afyonda sandıklıda giderdik ben oyle guzel hamam kaplıca görmedim
birde yalovada armutluda güzel termaller var yazlıga gittikce giderim keyıflı oluyo![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)