Hadi bakalım açtım başlığıBundan sonra çektiğim tüm fotoğrafları burada paylaşacağım kısmetse.Uzun zamandır DSLR bir makine alıp ufak ufak fotoğraf hobimi geliştirmek istiyordum,kısmet oldu sonunda. Pentax K5 ile çektiğim ilk pro tadında shootout. Bu arada nedense photography,photoshoot,photoworks gibi terimler daha hoş ve cezbedici.. Anlamadım gitti neden
İsteyen olursa aracını herhangi bir ücret talep etmeden fotoğraflayabilirim.ÖM atmanız yeterli.
Umarım aracı ve fotoğraflarımı beğenirsiniz. Her türlü yorum/eleştiriye açığım,nihayetinde bu hobide ilerlemek ve sizlerin de katkısyla güzel işler çıkarmak istiyorum... Sanırım bazı fotoğraflarda odak hatası var. Bir de gece çekimlerinde ciddi sıkıntı yaşıyorum.. Yakın zamanda çektiğim diğer fotoğraflara flickr.com/emreopc adresinden ulaşabilirsiniz. Pist günleri ve enesy's 500 set'leri dışındakiler eski makinem Canon IS ile çekilmişti.
Önerilerinizi bekliyorum
İlk aracımız Enes YILMAZ kardeşim'in Türkiye'de tek olan 500'ü =) Bildiğim kadarıyla araç rengi ve artık yeni yüzüyle gerçekten Türkiye'de tek. İyi seyirler.
Bunlar da bonusspoilerdan kurtuldum....
![]()