Merhaba arkadaslar,
Umarim sorunuma burada cozum bulabilririm.size olayi en bastan anlatacagim arkadaslar.kisa bir sure once Peugeot 205 1.6 gti 1990 model bir araba aldim, aracimi bir sure kullandim. Sonra birgun bakttimki aracta rolanti de stop lambası,yag uyarı lambbasi ve fan lambasi yaniyor,sanayiye goturdum ne olur ne olmaz diye. Bir usta dedi ki fan musuru. Onu degistirdim eve geldim arabayi otoparka cektim. Sabah uyandim araba kontak basmiyor,Neyse Sarj Ettim derken yolda gidiyorum kendi kendine stop ediyor normal seyir halinde, dedim yapacak birsey yok. Yine sanayiye gittim konjektoru degistirttim Bu sefer ondan yapiyordur diye belki Sarj tutmuyordur dedim yok yine aynı problem. Araba calismuyor oldugu yerde kendi kendine akuyu bitiriyor derken bugun sabah birkac defa bastim almadi en son bastim aldi fakat egzozdan beyaz gri bi duman cikiyor. Bu problem neden oluyor arkadaslar ne olur yardimci Olun. Eskisehirde Adam gibi bunu yapacak bir insan var mi ? Ne olur Allah rizasi icin yardimci Olun ben Bu araci kullanmak istiyorum.