User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yapı kredi bankasından nefret ediyorum !!

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Yapı kredi bankasından nefret ediyorum !!

Öncelikle sinirli değilim bunu belirteyim ama bu bankayı zaten beğenmiyordum şimdi ciddi anlamda nefret ediyorum.

Neden mi?

Öncelikle bardağı taşıran son damla;

1) Bileniniz vardır, babamı 12 Mayıs'ta kaybettim. Babamın lanet yapı kredi bankasından kredi kartı ile yapmış olduğu taksitli şlemleri mirasçısı olarak düzenli bir şekilde bankaya ödiyordum. Geçen baktım 55tl kullanım bedeli gelmiş, Müdüre çıktım, kartı kullanmadığımızı, sadece borçlarını ödediğimizi, 4,5 ay boç kaldığını ve sonra kapatacağımızı söyledim. bana merak etmeyin dedi ve dilekçe yazdırdı. Geçen yazı geldi eve. Bunu bilmemne kanununa göre almaları gerekiyormuş. ALLAH BELANIZI VERSİN dedim ben de

Bardağı taşırmamışlar;

2) 2 sene önce sağlam konut kredisi çekmiştim. Düzenli bir şekilde ödüyorum ve buna ek olara her sene 300tl kadar dask, 300tl kadar da bilmemne sigortası yapıyorlar. kred kartım yok ama hesaptan yine 55 tl kadar kullanım bedeli çekmişler. 3-4 tane otomatik ödeme verip dilekçe yazın dediler, yazdım aylar oldu gelen giden yok. Geçen ALLAH BELANIZI VERSİN dedim ben de ve bütün otomatik ödemeleri iptal ettim

3) Yine ev alırken Kuşadasından rahmetli peder ile izmirdeki hesabıma para yatıracaktım. gittik bankaya, kendi hesabıma para yatırmak için bilmem ne kadar havale parası istediler benden. ALLAH BELANIZI VERSİN dedim ben de

4) Konut kredimi düzenli ödüyorum, hesabıma para yatırıyorum oradan çekiyorlar. Bu akıllılar çekmeyi unutmuşlar, hesapta para kuzu kuzu duruyorken bana taa istanbuldan yazı geldi, yatırmazsam haciz gelecekmiş, bir de üstüne kara listeye düştüm. ALLAH BELANIZI VERSİN, ben o parayı yatırdım, siz çekmemişiniz dedim ben de

İşte böyle arkadaşlar. Şimdi ilk fırsatta rahmetli babamın kredi kartı taksitli ödemeler borcunu komple kapatıp kartı iptal ettireceğim. İkinci olarak konut kredisi kalıyor, olur da krediler aldığım seviyeye düşerse, onu da kapatım sürekli işlem yaptığım ve memnun olduğu başka bankaya çekecek, ve YAPI KREDİ BANKASI İLE TÜM İLİŞKİLERİMİ KESECEĞİM.

Birazdan bankaya gidecek, buna benzer bir dilekçeyi müdüre verecek, bu mesajdan da bahsedeceğim ve bu bankasının allah belasını versin diyeceğim
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atm'den bile 5 tl kesiyorlar yuh artık..

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eminim aynı hikayeyi yaşayan başkalarıda vardır

yeni kanun çıkıyor biliyorsunuzdur
    artık kredi kartı için senelik para kesemeyecekler
    bakalım şimdi ne için para alacaklar?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi Yapı Kredi dahil tüm bankalar aynı buna iananbilirsin. Nekadar çok işlem varsa o denli *** taraflarını görüyorsun. Ancak birde gerçek varki tüm bu bahsettiklerin tutturabildiklerine. Babamın platınyum birde şimdi kristalmi ne öle kartları var
    yaklaşık 20 yıldır ne hesap ücretei öder ne kart aidatı. Arada bir şanslarını denerler, 444 lü numarayı bile aramaz arar müşteri temsilcisini herşey iptal edilir. Yani bunları istemedilermi almıyorlar, sende bastır hepsini geri alırsın abi.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankaların hepsi böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BANKALARIN HEPSİ BÖYLE DEĞİL kesinlikle!!!

1) Başka bankalar başka şehirden kendi hesabına para yatırmk için sizden MASRAF ALMAZ!

2) Başka bankalar 2-3 otomatik ödeme talimatı verdin mi yıllık kullanımbedeli ALMAZ!

Bilmeden konuşmayalım lütfen.

Artı manevi değer diye bir şey vardır. Vefat etmiş bir insanın kredi kartının kullanım bedeli alınmaz. ALındıysa geri ödenir.

not; bu banka benim en az işle yaptığım banka allahtan, yukarıdakile dışında hiç bir işlemmi olmadı.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi aliyor zaten ozellikle vadesiz hesap isletim ucretlerine yapilan itiraz sonuc vermiyor

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hiçbir kartıma yıllardır tek kuruş aidat ödemiyorum. bana sadece 3-4 telefon konuşması ve 10 dk lık kavgaya patlıyor
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BANKALARIN HEPSİ BÖYLE DEĞİL kesinlikle!!!

1) Başka bankalar başka şehirden kendi hesabına para yatırmk için sizden MASRAF ALMAZ!

2) Başka bankalar 2-3 otomatik ödeme talimatı verdin mi yıllık kullanımbedeli ALMAZ!
    is bankasi 120lira havaleye 25 tl ucret istemisti yuhh dedim havale yapmadim

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapı kredi bankasına hergün para yatırıyordum 8 sene önce.

neyse bir gün 5bin tl götürdüm gene. ve 500 lirası demir paraydı. paraları saydı. bozuklara gelince ben bunları alamam dediler. saymakla uğraşamazlarmı. hesaptaki tüm paramı ver dedim. hesabımda 15 bin vardı. artı yatırmaya getirdiğim 5bin ile 20 bin tl yi o zamanlar hemen geri çektim. sonra genel merkezi aradım genel müdürün mailini aldım.

sonra şunları yazdım. demir 1 liralar türk parası değil mi? eğer bunlar türk parası ise ve yapı kredi de bir türk bankası ise nasıl olurda bir türk bankası türk parasını almaz. nasıl ben böyle bir muamele görürüm diyerekten saydırdım bi ton laf.

sonra genel merkezden aradı o adam. özürler diledi v.s şubeye gereken cezai işlem yapılacak dedi.

sonrada şubenin genel müdürü aradı telefonda özürler diledi gelin yemek ısmarlayalım filan dediler. gittim yemeğe filan götürmek istedi beni istemez filan dedim biraz sert takıldım. sonra veznedeki elemanların hepsini hizaya dizdi hangisi diye sordu. bende gösterdim.

neyse o kadına dedi bundan sonra kapı kapı gezip kredi kartı broşürü dağatacaksın ve araçsız olacaksın dedi. karının surat kıpkırmızı oldu. o günden sonra hep el üstünde tuttular beni. çok iyi muamele görmeye başladım.

demem o ki gerekli mercilere ulaşırsanız öttürürsünüz o şubedekileri.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu en kötüsü de , para hesapta dururken çekilmeyip ...

karalisteye düşmeniz ... iş arkadaşım ; 17 TL gibi bir rakamdan dolayı karalisteye girdi , yazıklar olsun...
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün atm den havale yapcam yapı krediden 120 tl 5lira masrafı var dedi makina 5lira ekleyim dedim 5 lirayı kabul etmiyor 10 ekledim 130 yatırdım üzerini verir diye meğer 5 lira olarak para üstüde vermiyormuş onuda yaladı yuttu gitti 5 lira söve söve döndüm kumpasa bak heriflerdeki 5 lira sanki az para
    high power tuning [ subaru -honda]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bildiğim hiç bir banka kendi hesabına para yatırıken para istemiyor başka ilden!!! Bakın normal havalden bahsetmiyorum. KENDİ HESABIMA PARA YATIRIKEN HAVALE PARASI İSTEMİŞLERDİ.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garanti daha beter. garantiye bulaşmayın bence

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garanti daha beter. garantiye bulaşmayın bence
    bu konuda haklısın işte. garanti kadar gereksiz bi banka yok ama çok hızlı sistemleri ondan kullanıyoruz.

özellikle tam ayrımcı banka. fakir adamı soyuyor zengine kıyak geçiyor. adamın maaş kartından bile kesinti yapan nadir bankalardan.

zengin adamlarada tam tersi herşeyi ucuza yapıyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

R_Kaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bankaların coğu aynı en iyisi bulaşmamak ama oda olmuyor işte...

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi geçmiş olsun ama sadece Yapı kredi bankası için geçerli birşey değil bu benim yazdıklarında tek üstünde durmam gereken şu.

4) Konut kredimi düzenli ödüyorum, hesabıma para yatırıyorum oradan çekiyorlar. Bu akıllılar çekmeyi unutmuşlar, hesapta para kuzu kuzu duruyorken bana taa istanbuldan yazı geldi, yatırmazsam haciz gelecekmiş, bir de üstüne kara listeye düştüm. ALLAH BELANIZI VERSİN, ben o parayı yatırdım, siz çekmemişiniz dedim ben de

Diğerleri için bahane bulabilirler düzeltebilirler yada sana ödettirebilir.Şuanda Hesap işletim ücretlerinin kaldırılması,kart aidatlarının kaldırılması konusunda bildiğim kadarıyla Maliye bakanlığı bankalara büyük baskı yapıyor.

Ama bu yazdığın 4.Madde ciddi bi sorun.İdari Takip kağıdı yemişsin Kredi ödemen için.Aynısını AKBANK'tan ben yemiştim 2007 Yılında uzunca bir süre kredi çekememiştim.Daha sonra torpil vasıtasıyla kredi çekip olayı düzelttirdim.Umarım başını sıkıntıya sokmaz bu sen parayı yatırdıysan ve onlar çekmediyse hesaptan eğer kredi hesabına bağlı hesaba yatırdıysan ve çekilmediyse burda suç sende değil bankada'dır.Kesinliklede Hakkını sonuna kadar ara.

Benimde 10,000 TL geri ödemeli bir türketici kredim var şuanda en dikkat ettiğim şey son ödeme tarihi geçmeden ödemek.Dün akşam gittim ATM ye hesabıma yatırdım son günüydü hemen telefon bankacılığından ödeme yaptım fazla para yatırmıştım ATM ye meğer yatırır yatırmaz taksidi çekmişler bende telefon bankacılığından ödeme yapmaya çalışıyordum önümüzdeki ayıda ödemişim.Kafalarına göre bazen hesaba yatar yatmaz çekiyorlar bazen çekmiyorlar daha once çekmediler diye arayıp kendimiz ödeyelim dedik 2 taksidide ödemişiz.
    Bankaların ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bende artık.İnternetten şubeyide kullanmıyorum herşeyi telefondan yapıyorum ki sırf EFT ücreti felan almasınlar diye.

Yapı kredi bi değişik bende anlamadım babamın hesabına para yatıyorum şubeden 30 milyon havale parası istiyor benden fazileri düşük güzel banka ama böyle saçmalıkları var.

Geçmiş olsun

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isyerim yapi kredi ile anlasmali ve maalesef maasim yapi krediye yaitoyr. maasim yattigi anda cok memnun oldugum isbankasina aktarip hayata ordan devam ediyorum sorunsuz
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim hiç bir banka kendi hesabına para yatırıken para istemiyor başka ilden!!! Bakın normal havalden bahsetmiyorum. KENDİ HESABIMA PARA YATIRIKEN HAVALE PARASI İSTEMİŞLERDİ.
    dediğin gibi yapıkredi istiyor . ana hesabım lüleburgazda ancak atm dısında para yatıramıyorum para istiyolar. sadece bundna dolayı izmirde baska hesapta acmak zorunda kaldım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)