Evet sevgili abilerim. Daha önce konuyu açmıştım araç tavsiyesi hakkında. Hala belli bi karar verilmedi fakat babam ASX'i ciddi anlamda çok beğendi. Yalnız kafamızı kurcalayan belli başlı soru işaretleri var. Siteye bakındım ama ASX hakkında açılmış konu göremedim.
Şimdi ilk olarak sorum; araç hakkında ki genel yorumlar nedir ? Kronik problemi var mı yok mu ? Satış sonrası servisi nasıl vs. gibi.
Diğer sorum ise biraz daha önemli.
Mitsubishinin sitesinde fiyat listesi olarak 2011 ve 2012 var. Fiyatlarda haliyle farklı.
Bunu arayıp sorduğumuzda bayiiye, 2011'de Japonya'da olan deprem yüzünden kotalı olarak değilde bi anda hepsinin gönderildiğini söyledirler. İyi dedik.
Daha sonra başka bi bayiiyi aradığımızda ise Tunus'a gönderilicek araçlarında (Tunus'la yapılan anlaşmanın bozulması sonucu) Türkiye'ye gönderildiği söylenildi.
Dün babam Eyüp'te ki bayiiye bakmaya gitti.(adını hatırlayamadım) Aracı incelemek için, lakin orda ki adam da yasanın değiştiğini, normalde Haziran sonrası üretimlerin 2012 olarak satılması gerekirken, yasa değişikliği sebebiyle Ağustos sonrası olan üretimlerin sadece 2012 olarak satılıcağını söylemiş.
Haliyle bizimde kafamızda soru işareti oluştu. Orta da tek soru var, ama üç farklı cevap var. Doğru olan hangisidir ?
Şimdiden teşekküler