chrome ile bu sorunu yaşıyordum format attım yine aynı başladı.
shockwave flash has been crushed diyor.
başka bu hatayı sürekli alan var mı?
çözüm yöntemi önerebilecek varsa sevinirim..
programlar son sürümleri yüklü bu arada.
chrome ile bu sorunu yaşıyordum format attım yine aynı başladı.
shockwave flash has been crushed diyor.
başka bu hatayı sürekli alan var mı?
çözüm yöntemi önerebilecek varsa sevinirim..
programlar son sürümleri yüklü bu arada.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ben firefox kullanırken aynı hatayı sürekli alıyordum chrome yükledim sıkıntı kalmadı en güncel sürümü var belki güncelleme istiyor olabilir.
bendede arada çıkıyor eklenti bozuldu diye
Hayattan soğuttu bu sorun , chrome u silip tekrar yükledim bana mısın demedi aynen devam ediyor.
Kesin bir çözümü yok mu googleda bilen bilmeyen herkes salllamış.
bu konuda yazanlar için demedim yanlış anlama
bende niye düzelmedi neyi eksik yapıyorum acaba bildiğin chrome u kaldırıp tekrar yüklüyorum sanki hiç reinstall yapmamış gibi donuyor takılıyor çöküyor
google da derken google konuları var forum gibi, orda da bişeler söylenmiş ama çözüm yok gibi görünüyor..
--
Aynen çözümü yok diyor çoğu kişi..
bilip bilmeden sallamaya örnek veriyim
millet ben nasıl bu sorundan kurtulunacağını biliyorum bunun nedeni google chrome o flash'a pek önem göstermemiş. Aksine olayı batırmış. bilgisayarın güvenliği için diğer tarayıccılara geçin ve eğer bilgisayar donarsa (notebook kullananlar için) alttan pili çıkarın. Sora yeniden başlatın. Shockwave bazen öle de düzelio
bende de chrome donuyor kapatıyorum tekrar acıyorum ıyıce bozdular ya en ıyısı aslında opera da bakma ıste![]()
Flash programı chrome'dan ayrı değil mi ?
Özellikle shockwave kaldırın birdaha kurmayın...
valla akşam bilgisayarı aldım önüme karşılıklı bir konuşma yaptık. bak, donma felan bir daha görmiyim dedim, elimi öptü özür dilerim abi dedi. bir daha donarsan chromu kaldırırım dedim. başka çarem yok dedim.
--
ooooooofarklı bir yaklaşım. ekran kartım son sürüm.
xp kız gibi bu hafta yükledim.
adobe flash shockwave direk sitelerden indirip yükledim.
ama bi dakka flashı yükletmedi chrome içinde var diye.
ama chromu da yeni indirdim.
acaba chrome daki flashı silsek tekrar mı kursak.
--
Revo Uninstall programı ile sistemden tamamen kaldırın chrome'u (kayıt defterindeki bileşenlerden bahsediyorum) sonra tekrar kurun,zaten flash yüklemeye izin vermiyor tarayıcı içinde bulunduğu için...Sonra Adobe'nin sitesinden shockwave'i yükleyin.
Farmville,Frontierville gibi oyunları oynadığım sıralarda çok başıma geldi bu şekilde çözmüştüm,umarım düzelir.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)