Merhaba beyler, kardesim kulturde okuyor, ilk yil okulun yurdunda kalmisti. Bu yil okula yakin kalacak iyi bir yer bakiyoruz. Yurt, apart vs.. Yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.
Merhaba beyler, kardesim kulturde okuyor, ilk yil okulun yurdunda kalmisti. Bu yil okula yakin kalacak iyi bir yer bakiyoruz. Yurt, apart vs.. Yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.
Gunceldir..
duşunduğunuz bir fiyat aralığı varmı ?
kızmı erkekmi
ev arkadaşı vs düşünüyormu ?
bende kültür mezunuyum sorarım arkadaşlarıma
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
google a şirinevler yurt,bahçelievler yurt,yenibosna yurt yazın çeşitli yurtlar ve apartlar çıkıyor.genelde o civardaki yurtlar cemaat yurtları bilginiz olsun
Guncel....
ben birkaç arkadaşıma soyledim en kotu çok uzak mesafe değil bakırkoyde uygun duzgun ev olursada haber veririm
okula çok yakın bizim buralar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
yenibosnada apart daireler var arkadaşım kaldı bu sene tek kalacaksa uygun gelebilir migrosa 400 metre falandı herhalde
bende kültürdeyim, elektronik müh okuyorum
uzak olur diyorsan atakent 3. etapta fln güzel yerler var bir çok arkadaşım orda kalıyor,
yakın isteniyorsada şirinevlerden bakmanız lazım yürüyüş mesafesi
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
kulturde okuyorum bende resıdance daırelere bakmanızı onerırım metrobus agı genısledıgı ıcın ulasım skntısıda yasamaz beylıkduzu taraflarına bakabılırsınız bır cok arkadasım bu sekılde ıkamet edıyor cokta rahatlar..
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Amma kültürlü varmış aramızda, bende kültürdenim bu arada. Elektronik mühataköyde alternatif olabilir yenibosna şirinevler dışında.
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)