benimkinde mi arıza var bende mi arıza var anlamadım bu kılıf ne işe yarıyor kılıfı takıyorum şarj olduğu fln yok arkasında düğme gibi bişey var ona basıyorum ışıkları yanıp sönüyor anlamadım![]()
benimkinde mi arıza var bende mi arıza var anlamadım bu kılıf ne işe yarıyor kılıfı takıyorum şarj olduğu fln yok arkasında düğme gibi bişey var ona basıyorum ışıkları yanıp sönüyor anlamadım![]()
ilk kılıfı şarj edecen baglayıp
sonra 4 ışık birden yanacak
telefonu takacan
uzun süre basılı tutunca şarj a baslar yada otomatik başlar şarjdan cıkarmak icin tekrardan uzun süre basarsan şarj yapmaz![]()
olum ben satmadım dimi la sananirden aldın onu
benim sattıklarımda kılıfı şarj ediyosun telefonu takıyosun telefonun tuş kilidinde olacak arkasındaki düğmeye basıyosun şarj ediyo![]()
şarjlı kılıf mı ???
Herşeyin Hayırlısı..
ebaydan htc one x için aldık bitane arkadaşa
2200mh diyo ama %40 anca doluyor yaw![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
benimkinde de 1800 mh yazıyor ben de denemedim bakalm ama farketmez ya bazen öyle acaip zamanlarda şarj bitiyo ki % 10a bile hasret kalıyoruz yarısını şarj etse yeter![]()
bu ayponun jarj olayını halletseler belki iki katı satacak alet. arabada, evde, pc de hep şarj elinde geziyor millet.
sadece iphone de değilki sorun
htc one x 10 saat gidiyor sarjı
dokunmatık ekranlı birçok cihazın kaderi bu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
benim i4 genelde kullanım süresi olarak 7-8 saat civarı gidiyor
benimkide 1 günü geçiyor biraz full net günde 200 fln mesaj 3 4 saatlik konuşma
şarjlı kılıf yüzünden telefonu yanan kişiler tanıyorum boşverin bence böyle şeyleri arabada usb, evde usb, işyerinde usb, her türlü şarja müsait ortam yaratın yeteralıştım ben
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
banada prizden sarj aleti lasm 80lira dediler saturnde orj apple
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)