polo 1.6 tdi 90 ps olandan focusta 109 ps olandan.sadece performans için soruyorum?hangısı alınabılır?drag da ve rolde kim alır?yorumlarınızı bekliyorum![]()
polo 1.6 tdi 90 ps olandan focusta 109 ps olandan.sadece performans için soruyorum?hangısı alınabılır?drag da ve rolde kim alır?yorumlarınızı bekliyorum![]()
yazımdan sonra kesinlikli Polobence stockkende polo geçer
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
polo nereye geçiyor focus 109 hp ve dip gazda overboostla 260nm torku var.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
focusumuz var ama tabikide kesinlikle polo konfor acısından gıdısı olsun her turlu polo yanı ecufastın dızel polosuna bakabılırsınız focus bıldıgın traktor
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
ya benım kendımde focus var cokmu ıyı yuruyor focus cokmu mukemmel bi gideri var
http://www.techturkey.com/forum/dize...hiptuning.html bu konudakı degerlerı chıple yakalıyabılıyomu ???
160hp dedik sanki 140 niye olmasın ki 110 beygir dizel araba ?
Ford Focus 1.6 TDCI Chip Tuning By BoostER Perform - Car Videos on StreetFire
140 hp focuslarla denemek isterim 130 hp dynolu polom var.
Bence Ford Alamaz Poloda kara jant fordda 17 jant gelior Ve ağırlık polo bence camurluk cıkarır stockta polom war diye demiyorum![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
nereye alıyor polo stockta arkadaşlar yapmayın.. hem ayrıca poloya yazılım yapılacaksa fcs un eli armutmu toplayacak..2008 ghia dizel HB var stock. denk gelirse bi polo ile deneyip boyumun ölçüsünü almak isterim..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)