merhaba arkadaşlar aracımıza. çakar lamba taksak ceza yazarlarmı ? izin filan alınıyormu birde ?
not : vip taşıma işi yapıyoruz bazen bakanları filan taşıyoruz.
merhaba arkadaşlar aracımıza. çakar lamba taksak ceza yazarlarmı ? izin filan alınıyormu birde ?
not : vip taşıma işi yapıyoruz bazen bakanları filan taşıyoruz.
benim megane coupe'min arka sislerinde takılıydı,yanımdan polis geçerken öne doğru eğildi eliyle kapat işareti yaptı kapattım bir sorun olmamıştı sonra sıkıldım çıkardım,corsa'da şuan![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Evet yasal olarak yasak ve suc.
Aracin icinde olan kim oldugu degil aracin fors takmaya yetkin olup olmamasi durumu bu.
Bu arada fors un anlamida Devlet başkanının bulunduğu yerlere, amirallerin çalıştıkları kuruluşlara ya da gemilere, generallerin garnizonlarına ve bu aşamalardaki görevlilerin arabalarına çekilen üç ya da dört köşeli bayrak biçimindeki simgedir.Tabi gunumuzde cakar vb detaylarda bunlara eklenmistir .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
inşallah bakalım.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
72 TL'ye trafikten kurtuluyorlar! - Posta
15 günlük haber sana..............
Okumadan imzalamam.....
arkadaşımı çakarla mahalle arasında yakaladılar.
yaklasık 10 araba polis gelmiş 21:00 da yakalanıp sabah 4 de zar zor cıkabilms bütün sistemi sökmüşler bütün mobeselere şupheli kaçırma v.s. olayları varmı onlara tek tek bakmıslar bizimkininin iyi niyetli oldugunu ve bi kefil mayetinde hatır telefonuyla salmıslar.
72 tl olayı şans kısmet bence![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bundan 3 4 sene önce bende de vardı. aracı bağlıyordu bu yüzden lavuk. iddia edince çıkarıp okumuştu kanunu, araca resmi araç süsü vermekden miş. mahkemelik miş fln falan. 100 liraya tav olmuştu![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
İlk zamanlar memurlar selam bile veriyordu 3-4 sene once simdi cok ele ayaga dustu cihazlara el koyma+mahkeme skintili is yani.yada denk gelirsiniz behzat c. nin birine trafikte![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)