User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 5.35 motoru alınırmı

evolutions
    Misafir

5.35 motoru alınırmı

arkadaslar selam bazı sormak istediğim şeyler war tecrübeli arkadasların yardımını bekliyorum almak istediğim bir motor war 5.35 bmw motoru turbo kitli motor kapak çatlamış o halde sökülmüş gördüm motoru turbo vs üzerinde takılı dolu bir motor kızıl yataklar söyleneni yazıyorum amerikadan özel naskar piston v.s sormak istediğim motor yattıkca ne gibi masraf cıkarır ayrıca kapak çatlattıgı için piston vs zarar görebilirmi kapağı çatlak halde 5000 bin tl isteniyor sizce alınırmı sanzuman yok motor adatepede bir abimizin dükkanında kösede öylece duruyor

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    patlak motora 5000 lira ultra çok fiyat. Eray Yümsel ile konuşursan daha sağlıklı motoru iyi paralara alırsın. 5000liraya patlak motor almak akıl karı değildir. Sıfır motor yapıp kıranlar war sen patlak motorla işe başlamak istiyorsun bence girme o işe...

evolutions
    Misafir
    sadece kapağı çatlak dolu halde araç üzeirnde 500 hpye yakın dynosu war

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZaZy +1923. Kesinlikle Eray Yümsel'e mesaj atın ulaşın bir şekilde.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parça fiyatlarını araştırıp düzgün bir rakam çıkarabilirsiniz,hacimli motor,yüksek sıkıştırma görmüş,ummadık arızalar çıkarıp marş basmadan satmanıza yol açabilir
    Coğrafya kaderdir

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük risk.

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiğiniz motor hangi aracın motoru 535i turbo ? Ben ezbere alın demem. ama almayında demem. Üzerindeki ekstralarla 20 milyara mal olacak bir motorsa hasarını tespit eder motora bakar alır takarsınız güzel bir e21 şasesine olur biter. Eğer ki boş bir motor alıp takacağım deseniz yine swap işlemi size 5-6 milyara gelecek. Hazır setup her zaman risktir ama güvendiğiniz bildiğiniz cihaz ise işinizi kolaylaştırır. Hedefiniz büyükse şunu söyleyeyim 5 milyara 500 hplik bir BMW motoru size 15 milyarı geçecektir. Bütçeniz 4-5 milyarsa zaten bu planı çöpe atın alın güzel bi m20 yada m50 b20/25 neyse. stock stock keyfinize bakın.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nascar pistonu ne la

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor kode neymis acaba pistonu merak ettim kapak neden catlatmis ? Basit bisey degil fazla basinc basilmistir muhtemelen oda alt tarafada zarar vermistir diye dusunuyorum he 5000 zaten deli para bence bulasma derim sanzuman yok tesisat yok alip neler harciyacaginin farkindaysan bi tane 325 al o paraya bin mis gibi

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor kodu nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nascar pistonu ne la
    işte nascar pistonu

motor için bence eray yümsel e danışın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    535 derken 3.5 litre'ye turbo eklenmiş yoksa yeni modellerdeki 3 litre turbo motor mu?
    5 milyar az geldi bana. Başka sıkıntılarda olabilir gibime geldi.
    Okumadan imzalamam.....

evolutions
    Misafir
    arkadaslar kısaca acıklayayım öncelikle sunu belirteyim efendi gibi bir danısma yaptım konu açtım bazı arkadasların ismini zikretmiyorum dalga geçer gibi pazarcı ağzıyla zerzavat satar gibi laflar yapılmasın kalbinizi kırarım konuya gelince arac e34 5.35 motoruna turbo uygulanmıs naskar pistonda özel naskar araçalrındakı hafif alaşımlı malzemeden yapılmıs kapat çatlak muhtemelen yüklenme yapılmış olay bundan ibaret

evolutions
    Misafir
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    535 derken 3.5 litre'ye turbo eklenmiş yoksa yeni modellerdeki 3 litre turbo motor mu?
    5 milyar az geldi bana. Başka sıkıntılarda olabilir gibime geldi.
    aracın üzerindekı halinide biliyorum kendi kasasına takılıydı xs power kıtlı halde dediğim gibi yattıkca sorun olurmu birde kapat dı kılıtlı dıf v.s neye maal olur dersiniz

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evolutions Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın üzerindekı halinide biliyorum kendi kasasına takılıydı xs power kıtlı halde dediğim gibi yattıkca sorun olurmu birde kapat dı kılıtlı dıf v.s neye maal olur dersiniz
    Hangi araç bu motor kimde illa taniyoruzdur bide madem bukadar bütçen var daha yeni model bişeyler Alman daha iyi senin icin
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amerikadan özel nascar pistonu varsa kesin al bence
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mantıken yattıkça birşey olmaz gibime geliyor. İçinde sıvılzr varsa özelliğini kaybeder, siz ilk iş değiştirirsiniz. Sıvı yoksa oksidasyon falan olmaz gibime geliyor.
    Okumadan imzalamam.....

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar kısaca acıklayayım öncelikle sunu belirteyim efendi gibi bir danısma yaptım konu açtım bazı arkadasların ismini zikretmiyorum dalga geçer gibi pazarcı ağzıyla zerzavat satar gibi laflar yapılmasın kalbinizi kırarım konuya gelince arac 5.35 motoru turbo uygulanmıs naskar pistonda özel naskar araçalrındakı hafif alaşımlı malzemeden yapılmıs kapat çatlak muhtemelen yüklenme yapılmış olay bundan ibaret
    Hocam bak şimdi hiç birşeyden anlamadığın belli oluyor sonra yorumlara kızıyorsun. Şimdi;

1. 5.35 motoru diye birşey yoktur. Bir motor kodu vardır. M50, M55, N54, vs gibi. Öncelikle motor kodunu söylemen lazım.
    2. Nascar pistonu diyede birşey yoktur marka ve model vardır. Hiç kimse nascar pistonu diye bişey satmaz.

Öncelikle motor kodunu bul ki yardımcı olsunlar sana.

Mert-e36
    Misafir
    Bana sorarsan M30 la uğraşmana hiç gerek yok bu saatten sonra. Anladığım kadarıyla üzerindeki turbo kiti seni cezbetmiş ama inan ki uğraştığına değmeyecek, sağlamdır ama özetlemek gerekirse eski nesil bir motor 2,5 lt M50 blok motor alıp ne istiyosan yaparsın üzerinde ister atmosferik ister turbo.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)