Maşallah hayırlı olsun güle güle kullanın. Fotoğraf boyutlarını düzenlerseniz iyi olur
http://www.techturkey.com/forum/otom...-yuklenir.html
Sırf 98325758734*823789467345 çözünürlükten dolayı konuyu kapamaştım direk. İyi oldu böyle hacı
Gökhan sen falan herkeste bir clio 3 aşkı. Hayırdır ne ayaksınız? Mavi'den daha diri ve güzel duruyor valla. Maşallah kardeşim.
maşallah kazasz belasız.
ben o hatayı hiç yapmazdım ama dalgınlığıma geldi yoksa ben diger forumda millete uyarıyorum ve düzeltiyorum![]()
seviyorum clio'yu kardeşim hep aklımdaki arabaydı sonunda almak nasip oldu ZZ 2001 modeldi bu 2007 o kadar dirilik olsun be kardeşim ama ZZ ilk arabamdı onu hiç unutmam![]()
![]()
Allah razı olsun kardeşim![]()
hayırlı olsun bu kasa clioyu kullanmıştım bi köy yolundasağlam araba nitekim biraz sert gelmişti bana her çukuru taşı koltuğa yansıtan cinsten
Hayırlı uğurlu olsun abi maşallah güzel duruyorZZyi kumburgazda gördüm ben geçen hafta
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hayırlı olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
eyvallah saolasın
teşekkür ederim valla ben bu kasanın authentique olanını çok kullandım dediğin gibi biraz sert ama bu o kadar değil bozuk yollarada girdim gayet başarılı en çok motor sesini çok fazla içeri vermiyor.
Allah razı olsun
Çok teşekkürler Allah razı olsun
eyvallah saolasın
eyvallah saolasın
eyvallah saolasın
vay kardeşim benim saolasın Evlada abi geldi sağını solunu biraz elliyim kareleriz artık kış geliyor dönersin istanbulaZZ'yi güngörende birine sattım inşallah iyi bakıyordur
ilk arabasıydı geziyodur orda burda
eyvallah saolasın
vayyyy kankam benim saolasın aynen aradığımı buldum mazotcu style ıslatırız kanka ayıpsın![]()
eyvallah saolasın inşallah Emre kardeşim![]()
hayırlı olsun, güle güle kullan ekonomi canavarını![]()
edit: 85 hp değil miydi bu arada?
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)