yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
aracı alalı 5 gün oldu, lastikklerde ıvır zıvırıydı derken yeni konu açma fırsatı bulabiliyorum ufak tefek eksiklikleri var honda araclar hakkında pek fazla bilgim yok yaşadığım şehirdede zaten anlayan ustada yok bakalım aldık aracı adam edip 5 sene binme planlarım var kaporta elden geçicek motorda ufak tefek problem ve eksiklikleri halledilecek alt takım elden geçicek hepsi zaman sıra ve sizlerin yardımıyle gerçekleşek inşallah.
aracın modeli eski olmasına rağmen hosuma giden özellikleri yok değil o yıllarda bile elektrikli aynalar,4 cam otomatik, 4 teker disk ve en hosuma giden özellikse sunroofu olması kondor olarakta tatmin etti![]()
Maşallah bazı yerlere taş sıçramış ve ufak tefek çizikler var tamponların kenarlarında boyası soyulmuş oralara rutuş veya boya bakımı yaptırırsanız çok daha güzel olucaktır![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin aracın performans ve sürüş izlenimlerinide bizimle paylaşırsan seviniriz
Kaishakunin !!!
hayırlı olsun 54 plakada çok güzel duruyor beee![]()
![]()
Maşallah kazasız belasız güzel görünüyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah allah kaza bela vermeden bınmek nasip etsın
aracı 10 bine satıldıgın zamanda beri biliyorum izmitten birileri almıştı yalnış hatırlamıyorsam rnal shoc vtecti sonra motoru yapılmıştı inşallah işten anlayan ustalar yapmıştırlar
bu normal bir honda motor degildir shoc vtec ayrı birseydir o yuzden gercekten anlıyan ustaların yapmasına ayarlamasına dikkat edın yoksa sorunlar cıkar tabi gazlama ile işiniz yoksa tıs tıs kullanıcaksanız beygir kayıplarının bir önemi olmaz...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
kadirim bende ordan aldım valla aracın motor olarak eksikleri var motorunu bana satan arkadaş izmitte yaptırmış ama yapan adama güvenmedim ara kapalı kutu gibiydi artık en son indiririm herhalde ama giderilemeyecek sorunları yok aldığımda subap ayarları bozuktu bujinin biri saplanmıs direk değişmemişti diğerleri *****,lastik kabaktı, eksikleri yavas yavas yaptırıyorum ***** arabayı alırkende hiç param yokken aldım haliyle varolmayan bi bütçeyle eksiklerini gidermeye çalışıyorum dediğin gibi sohc vtec bambaşka bi dünya, insanların para vererek sonradan yaptırdığı bi uygulama bnm aracımda orjinalinden var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)