resimler biraz eski sağı solu toplanıyo şu an. güncellemeler için hatta kalın![]()
resimler biraz eski sağı solu toplanıyo şu an. güncellemeler için hatta kalın![]()
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
masallah klıması nerde aracın
www.honda-tech.com
aynen yorgun savaşcım o benimben askerdeyken renk solmasından dolayı 2009 da ailem"süpriiiz" diyerekten boyatmış komple.. ilk gördüğü boyasıydı tamponlar hariç.. işin içinde babam olunca saolsun kafasına göre bi kırmızıy boyatmış (boyacı orjinal boya kodu olan r81 olduğunu iddaa ediyo
) içime sinmemişti zaten. sol tarafı sürtmüştüm geçen kurban bayramında kaskodan aldım solun parasını kalanıda cebimden verdim komple adam gibi boyanıyo şimdi
![]()
teşekkürler arkadaşlar.. hepimizin aracına maşallah.. şimdi yapılanlar:
komple boya
jantlar özellikle![]()
ön - arka lip
angel farlardan kurtuluyorumjdm far
jdm kare sis
dış görünüş olarak bişi kalmıyo zaten motor da komple stock toplandı bu arada forumdan bazı arkadaşlar bilir yatak sarmıştım 8 aya yakın sürede adam gibi toplanıcak diye bekledik... o günleride atlattık sonunda![]()
Allah kaza bela göstermesin maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah allah kaza bela vermesin, orjinal rengi yerine imola red olsa daha şık olur tabi yine senin zevkin![]()
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)