User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Dertsiz Başıma Dert Arıyorum

VolkanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dertsiz Başıma Dert Arıyorum

Peder beyin arabası var onu kullanıyorum ama sıkıldım . Araba toplamayı çocukluğumdan beri hayal ediyordum.İlk toplucağım araç olcağı için bol yedek parçalı ve ucuz olmasını istiyorum bu yüzden Tofaş'a yönelicem.
    Yeni kasa heryerde olduğu için T stop badem far 131 istiyorum. Ayda maximum 600 bütçe ayırdım bu iş için. 2000 tl ye araçlar var. Motor ustası arkadaşımın babası var işçiliğe falan para veremeyeceğim.Kaporta,boya para tutucak. Sorum ise bu bütçe ile önümüzdeki yaza kadar çıkarmı araç? Sıfırdan yapılacak motor parçaları ne kadar tutar? Yada başka araç önerileriniz varmı işi bilen abilerimden yardım bekliyorum

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlığı okudum ,,, aha dedim buda benden , tofaş hakkında bilgim yok ama zor olacağını da sanmıyorum parça , usta bolluğu acısından.Simdiden Allah utandırmasın,

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakketten dert ariyormussun hocam forumda okudum kadariyla sabir ve saglam maddiyat gerekli bu is icin. Sahsi fikrim ben olsam e21 bmw ya da mk1 golf le ugrasirdim. Forumdan arkadaslar mutlaka parca konusunda yardimci olur. Simdiden kolay gelsin.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tofasın parcalar ucuz para bı döşemeye kaporta boyaya gıder
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkı sene once SLX motoru yaptırmıstım normal olarak degıl atmosferık olarak yukleme yapmak ıcın motor sadece 750 lıra 1200 lıra arasında degısıyordu.pek masraflı bırsey olmaz.

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mk1 veya mk2 golf düşünebilirsin.
    ama işçiliğe para vermeyeceğim demişsin ya ona üzüldüm işte. işçilik emektir bedava olmamalı...

bak bak
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten para ve zaman a mal olan şey kaporta ve boya işçiliği , 2.000tl ye bitik bi araç almayın. Biraz daha para verip derli toplu ufak tefek çürükleri hatta mümkünse hiç çürüğü olmayan ve kesinlikle ellenmemiş bir araç bulursanız çok güzel bir restorasyon süreci geçirisiniz. Yoksa sizi hayattan bezdirir araba bitince görmek bile istemezsiniz. Bu işler ilk başta çok tatlı geliyor aa ucuz parçaları ne olucak alır yaparız diyorsunuz ama işin içine girince cidden kabus gibi oluyor. Araba alırkende acele etmeyin en güzelini en düzgününü ve en makulunu almaya çalışın. Çürük bir araçsa ne olacak zaten kaportaya giricek demeyin altından daha fena şeylerde çıkabilir. Hatta benim tavsiyem hiç bulaşmayın , çünkü ciddi büyük bir dert...
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anadol-vw beetle vs. de olabilir...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şahin bulup murdered out yapıp jantın ortasına böyle nikelajlı bir kapak çok hoş durur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlığı okudum ,,, aha dedim buda benden , tofaş hakkında bilgim yok ama zor olacağını da sanmıyorum parça , usta bolluğu acısından.Simdiden Allah utandırmasın,
    İlk proje için tofaş en makul secenek bence.Teşekkür ederim.

Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakketten dert ariyormussun hocam forumda okudum kadariyla sabir ve saglam maddiyat gerekli bu is icin. Sahsi fikrim ben olsam e21 bmw ya da mk1 golf le ugrasirdim. Forumdan arkadaslar mutlaka parca konusunda yardimci olur. Simdiden kolay gelsin.
    Yapmayın ya korkutuyosunuz e30 toplamıştık yakın bir abime gerçekten adamı kuruttu toplu bir araç almasına ragmen. Bmw'nin parçası çok pahallı direğe vurup sol stobunu kırmıştım gidip alayım dedim doğum günüydü içime dert olmuştu bir sordum ki tek stopa 100 tl demişti,alamamıştım. O yüzden ilk proje beni yormayacak birşeyler arıyorum hocam. Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tofasın parcalar ucuz para bı döşemeye kaporta boyaya gıder
    Bende öyle düşünüyorum o yüzden birds

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla hocam ben yuruyen arabaya (ford ka) 2 ayda 3 bin kusur tl harcadim, esim dostum cok olmasina isten anlayan insanlarla tanis olmama ragmen, oyle seyler oluyor ki arabadan soguyosun. Ben de cok keyif aliyorum arabayla ugrasmaktan ama bi sure sonra yoruluyorsun. İlla yapicam diyosan arkadaslarin dedigi gibi eli yuzu duzgun birsey al, hem yapimi kisa surer hem keyifle binersin.

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    T stop badem far 131 lerin en pahalı parçaları orjınal olmak şartı ile;

Farları + stopları
    Panjurları
    Torpidosu
    Arka havadanlıkları
    Tamponları
    Jant ve kapakları
    ARKA çamurlukları...

Bu malzemelerin toplam sıfır değeri 4000 TL civarı eğer bir klasik toplamak istiyorsanız kaporta boya da bu kadar yemeli baştan savma iş yapılmamalı...

Ancak 4-5 bin TL arası çok güzel T stop 131 ler mevcut sadece kaporta boya ister...
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten para ve zaman a mal olan şey kaporta ve boya işçiliği , 2.000tl ye bitik bi araç almayın. Biraz daha para verip derli toplu ufak tefek çürükleri hatta mümkünse hiç çürüğü olmayan ve kesinlikle ellenmemiş bir araç bulursanız çok güzel bir restorasyon süreci geçirisiniz. Yoksa sizi hayattan bezdirir araba bitince görmek bile istemezsiniz. Bu işler ilk başta çok tatlı geliyor aa ucuz parçaları ne olucak alır yaparız diyorsunuz ama işin içine girince cidden kabus gibi oluyor. Araba alırkende acele etmeyin en güzelini en düzgününü ve en makulunu almaya çalışın. Çürük bir araçsa ne olacak zaten kaportaya giricek demeyin altından daha fena şeylerde çıkabilir. Hatta benim tavsiyem hiç bulaşmayın , çünkü ciddi büyük bir dert...
    Haklısınız çürük büyük dert toplu daha birşeylere bakabilirim.Bende altından korkuyorum ama sanayide cevre geniş güzel bir işçilik yapacaklardır.Çok istiyorum araba toplamayı uğraşmayi yüzden iyi kötü ailenin yardımı ile yapıcaz artık birşeyler. Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anadol-vw beetle vs. de olabilir...
    Anadol mantıklı ama beetle aşar şimdilik sağolun

Alıntı yigitblr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

şahin bulup murdered out yapıp jantın ortasına böyle nikelajlı bir kapak çok hoş durur
    Düz siyah arabalar hiç ilgimi çekmemiştir doğusu aracı alalımda hepinizin önerilerini alıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işçiliğe para vermiyeceğim demiisin adam zaten para almıyacağı için baştan sağma yapar azda olsa para verin başka ustaya yaptırın bu işler bedava olmaz yani.
    Tabiki olmaz vericem ama büyük paraları oda kabul etmez beni oğlu gibi sever. Kendi aracını beraber yaptık güle oynaya sorun degil onlar aramızda teşekkürler

Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla hocam ben yuruyen arabaya (ford ka) 2 ayda 3 bin kusur tl harcadim, esim dostum cok olmasina isten anlayan insanlarla tanis olmama ragmen, oyle seyler oluyor ki arabadan soguyosun. Ben de cok keyif aliyorum arabayla ugrasmaktan ama bi sure sonra yoruluyorsun. İlla yapicam diyosan arkadaslarin dedigi gibi eli yuzu duzgun birsey al, hem yapimi kisa surer hem keyifle binersin.
    Orada hemfikiriz o halde toplu araç alayım inciğini boncuğunu yapmalıyım Ford Ka'larda çok şirin araclar kazasız belasız çok sağolun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    T stop badem far 131 lerin en pahalı parçaları orjınal olmak şartı ile;

Farları + stopları
    Panjurları
    Torpidosu
    Arka havadanlıkları
    Tamponları
    Jant ve kapakları
    ARKA çamurlukları...

Bu malzemelerin toplam sıfır değeri 4000 TL civarı eğer bir klasik toplamak istiyorsanız kaporta boya da bu kadar yemeli baştan savma iş yapılmamalı...

Ancak 4-5 bin TL arası çok güzel T stop 131 ler mevcut sadece kaporta boya ister...
    Bu bütçeyle orjinal parçalar ile zor toplarım zaten hocam ama dediğiniz gibi 4-5 bin arası güzel araçlar var. Altın değerindeki öneriler bunlar çok çok sağolun

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    t stop ve badem far da o kadar kolay bulunan bısey degıl dıye bılıyorum ama hayırlısı.

ki edit: zaten yukarda yazılmış.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu araç gayet güzel düzgün duruyor ufak tefek rutuşlarla dokunuş bakımlarla daha güzel olur.
    Tofaş Şahin 1.4 1985 Model 4.200 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 95937140

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)