User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
76 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ibiza cupra 99 model 6k serisi

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ibiza cupra 99 model 6k serisi

Sürekli farklı arac alma ıstegım oldugu ıcın 106, saxo, yada clio rs den farklı bır arac olsun ıstıyorum....

Gecenlerde fotograflar bolumunde sıyah vm plakalı seat ıbıza cupra yı gordum bıraz arastırdıktan sonra arac hosuma gıttı gerek yol tutus gerek fren performansı ve motor performansı olarak gorunusude hos...

Motor performansı ıcın dahada yuklemek ıstesek nereye kadar gıdebılırız sonucta audi a3 1.8t ıle aynı sanzımana ve forged krank a sahıp bır arac cogu parcası da golf gtı ıle aynı...

Daha once yapılan bır kac calısma var kelebek port polısh ekzoz kutu ıcı fıltre yazılım gıbı... bunların dısında eksantrık tı pıston tu bulabılırmıyız acaba ?? ne kadar gelır daha once ugrasan var mı cıddı anlamda bu aracla.... Daha once camurlukları sısırılmıs ıst da kırmızı bır cupra hatırlıyorum onda neler vardı mesela ?? yardımcı olursanız sevınırım...

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam

VM eski aracım, şimdi İzmir'de Tayfun aldı yardırıyor
    beezacupra2 den gördüğün Mavi TS plaka olanda benim aracım. Güzel bir bilgi kaynağıdır umarım komple göz atmışsındır.

ABF için piston, egzantrik, kasnak vs herşey var yurt dışından getirtebilirsin... o bu değil...herşeyi var aklına gelebilecek para olduktan sonra skıntı olmaz.

Kırmızı görmüş olduğun widebody ibiza, vr6 motor swaplı üzerine her konuda uzun vakitler ve emek sarfedilmiş yüklü bir otomobil...

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavsiye ederim çoğu insan ön yargı ile yanaşsada araca inceleyince yakından herkezin hoşuna gidiyor ben çok memnunum ..
    bi önceki arabam golf mk3 gti dı performans olarak aralarında ciddi anlamda fark var . ayrıca bence önü açık egsantrk vs parcası yurt dısında çok benim aracımın emmesi bile daha sökülmedigi için uğrasmak istemiyorum bu şekilde bana yetiyor
    Sana cupra2 hakkında en iyi bilgiyi verebilicek insan şafaktır. Birde piyasada çok kötü durumda olanlar var zaten ben tr de 16-17 var biliyorum temiz alırsan seni mutlu eder ABF gercekten çok dayanıklı bi motor
    (siyah vm cupranın sahibiyim )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavsiye ederim çoğu insan ön yargı ile yanaşsada araca inceleyince yakından herkezin hoşuna gidiyor ben çok memnunum ..
    bi önceki arabam golf mk3 gti dı performans olarak aralarında ciddi anlamda fark var . ayrıca bence önü açık egsantrk vs parcası yurt dısında çok benim aracımın emmesi bile daha sökülmedigi için uğrasmak istemiyorum bu şekilde bana yetiyor
    Sana cupra2 hakkında en iyi bilgiyi verebilicek insan şafaktır. Birde piyasada çok kötü durumda olanlar var zaten ben tr de 16-17 var biliyorum temiz alırsan seni mutlu eder ABF gercekten çok dayanıklı bi motor
    (siyah vm cupranın sahibiyim )
    Kolama uyku ilacı katıp aldılar benden arabayı.... olm baygınken başka bişi yapmadınız dimi lan???

engin vti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aralar favori aracım cupra tayfun saolsun sevdirdi. o bir canavar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ukku ve Can Kurtbil'in de yorumlarına değer veriyoruz... Oda yazmalı bişiler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safak bey blogunuzu okudum gercekten guzel bılgıler var seat alıcaklar ıcın gercekten guzel bır on arastırma...

taytay bey sızınde aracın fotograflarını gordum gercekten guzel safak beyden aldıgınızıda bılıyorum hayırlı gunlerde gezmenız dılegıyle...

yanı bana sole bır yorum yapabılırmısınız pekı 106 dan su yonlerde ıyı tepkımesı soledır boledır yol tutusu soledır dıye bıraz daha gercek kullanan kısıler olarak... acıkcası benı etkıleyen kısmı fren mesafesı ve yol tutus performansı oldu, ama gercekten kullanan kısıler olarak dedıgım gıbı bılgılerınızıde yazarsanız sevınırım bırkac arac ıle karsılastırarak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    safak bey blogunuzu okudum gercekten guzel bılgıler var seat alıcaklar ıcın gercekten guzel bır on arastırma... sızın arastırmanız buyuk caplı olmustur herhalde onerebılıcegınız parca alabılıcegım veya baska forumlar var mı seat ıbıza ıle alakalı ??

taytay bey sızınde aracın fotograflarını gordum gercekten guzel safak beyden aldıgınızıda bılıyorum hayırlı gunlerde gezmenız dılegıyle...

yanı bana sole bır yorum yapabılırmısınız pekı 106 dan su yonlerde ıyı tepkımesı soledır boledır yol tutusu soledır dıye bıraz daha gercek kullanan kısıler olarak... acıkcası benı etkıleyen kısmı fren mesafesı ve yol tutus performansı oldu, ama gercekten kullanan kısıler olarak dedıgım gıbı bılgılerınızıde yazarsanız sevınırım bırkac arac ıle karsılastırarak...
    bende 106 gti da vardı hepsine bindim . kendi konumdada yazdım
    zaten içine oturugun an anlıyacaksın farkı yol tutuş çok çok iyi ne bilim recaro koltuk yağ basınc göstergesi , şarj göstergesi , anlık yağ sıcaklığı okuyabilme , yol bilgissayarı bunlar zaten bi kaç adım önüne itiyor en büyük güzelliğide sorunsuzluğu bana şu ana kadar hc bir masraf cıkarmadı 5000 km yaptım.
    yakıt olarak herkeze 2.0 dediğimde eli ayagı titresede sehir içi 8 lt yakıyor ben sürekli denizli izmir yol yapıorum 5 lt ye düşürdüğüm bile oluyor klima acık şekilde
    permans olarka nasıl dersen şafak zaten blogunda verileri ile açıklıyor hepsini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temız arac olarakta ***** sıtede satılık ılanı olan 2 arac buldum bırı beyaz bırı sarı, sarı olan ızmırde 35 va mı neydı plakası beyaz olanda malatya tarafında olması gerek baskada arac yok zaten ellle tutulur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safak bey blogunuzu okudum gercekten guzel bılgıler var seat alıcaklar ıcın gercekten guzel bır on arastırma... sızın arastırmanız buyuk caplı olmustur herhalde onerebılıcegınız parca alabılıcegım veya baska forumlar var mı seat ıbıza ıle alakalı ??

Mukayese etmek yanlış olacaktır onunla yada bununla... Bir ara misafirimiz olursun bereber deneriz. Türkçe ve ingilizce bizimki kadar sık güncellenen ve detaylı bir kaynak yok.

Ama hem iyi yol tutar hem de güzel durur... Okudukların doğru ve objektif satırlardır kesinlikle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kolama uyku ilacı katıp aldılar benden arabayı.... olm baygınken başka bişi yapmadınız dimi lan???
    muhahhahahah telefonda saf anına denk getirdim öyle aldım sözü olum sen ciddimisin lan dedin şaka gibi geldi ama iş işten geçmişti ahahhaa
    Alıntı engin vti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aralar favori aracım cupra tayfun saolsun sevdirdi. o bir canavar...
    saolasın kanka seviyoruz keratayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temız arac olarakta ***** sıtede satılık ılanı olan 2 arac buldum bırı beyaz bırı sarı, sarı olan ızmırde 35 va mı neydı plakası beyaz olanda malatya tarafında olması gerek baskada arac yok zaten ellle tutulur...
    Ne yazıkki temiz ve düzgün araç zor bulunuyor kasap çok...
    Cordoba SX lerede bakabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 106 gti da vardı hepsine bindim . kendi konumdada yazdım
    zaten içine oturugun an anlıyacaksın farkı yol tutuş çok çok iyi ne bilim recaro koltuk yağ basınc göstergesi , şarj göstergesi , anlık yağ sıcaklığı okuyabilme , yol bilgissayarı bunlar zaten bi kaç adım önüne itiyor en büyük güzelliğide sorunsuzluğu bana şu ana kadar hc bir masraf cıkarmadı 5000 km yaptım.
    yakıt olarak herkeze 2.0 dediğimde eli ayagı titresede sehir içi 8 lt yakıyor ben sürekli denizli izmir yol yapıorum 5 lt ye düşürdüğüm bile oluyor klima acık şekilde
    permans olarka nasıl dersen şafak zaten blogunda verileri ile açıklıyor hepsini
    suan kı calısmakta oldugum ıs dolayısı ıle ayda 15 gun kullanabılıcem aracı onunda cogunlugu cuma gecesı rollıng olucak sorunsuz olması ve ıstedgım an bana cevap vermesı benımde ılk oncelıgım, yakıt konusunda ılk aracım 182 lık clıo rs tı ondan 2 lt daha az yakıyo gıbı sızın acıklamanıza gore en azından ben sakın ve gazlı kullanımda 10 dan assagıya dusemedım. aracın arka kısmını komple sokmeyı dusunuyorum fıltre egzoz kelebek port polısh ve yazılım la 170 oluyo denmıs kendımı toparladıkca egzantrık pıston kısmınıda gırıcem... yanı suan ıcın ıstegım bu, parca fıyatları nasıl pekı ?? pıston egzantrık falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı olana izmir pınarbaşı pistinde bakmıştım benim hoşuma gitmedi . ( yada VM veTS den sonra çok detaycı oldum ben beğenemiyorum ) beyaz hakkımda bi bilgim yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı olana izmir pınarbaşı pistinde bakmıştım benim hoşuma gitmedi . ( yada VM veTS den sonra çok detaycı oldum ben beğenemiyorum ) beyaz hakkımda bi bilgim yok
    zaten ılanda da pınarbasındakı fotoları var... hayırlısı dıyelım o zaman yada sızı satmaya zorlıycam

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz cuprayı taytay'la gördük, öğrendik ve sevdik
    CAN CEYLAN

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yazıkki temiz ve düzgün araç zor bulunuyor kasap çok...
    Cordoba SX lerede bakabilirsin.

Cordoba SX bana da çok güzel görünüyor.
    Hem coupe, hem hafif, hem ABF.
    Can can

Ibiza Cupra2'ye gelirsek, gerek kozmetiği, gerek dış ve iç tasarımı, yağ sıcaklığına kadar entegre yol bilgisayarı, yağ basınç ve akü voltaj göstergeler, kırmızı emniyet kemerleri ve recaro koltukları, sınıfının çok ötesinde yol tutuş ve fren kabiliyeti ile VW'nin amiral gemisi ABF'nin birleşimi.
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan kı calısmakta oldugum ıs dolayısı ıle ayda 15 gun kullanabılıcem aracı onunda cogunlugu cuma gecesı rollıng olucak sorunsuz olması ve ıstedgım an bana cevap vermesı benımde ılk oncelıgım, yakıt konusunda ılk aracım 182 lık clıo rs tı ondan 2 lt daha az yakıyo gıbı sızın acıklamanıza gore en azından ben sakın ve gazlı kullanımda 10 dan assagıya dusemedım. aracın arka kısmını komple sokmeyı dusunuyorum fıltre egzoz kelebek port polısh ve yazılım la 170 oluyo denmıs kendımı toparladıkca egzantrık pıston kısmınıda gırıcem... yanı suan ıcın ıstegım bu, parca fıyatları nasıl pekı ?? pıston egzantrık falan
    valla bende sadece hafta sonu biniyorum hatta cuma -cmts biraz yoruyorum arabayı o yorulmasada aksamda garaja çekip rahat rahat uyuyorum biyerini kırmadan bozmadan eve geliyorum
    ukku parca fiyatlarını daha iyi biliyor ebay la falan ilgileniosan getirtebilirsin fiyatlar normal mesela egsantrik sanırım 1200 tl civarındaydı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cordoba baktım ama temız cordoba hıc yok en azından ıbıza da 2 tane tercıh var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)