User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Passat 1.4 TSİ Comfortline Hakkında

TurboJDM
    Misafir

Passat 1.4 TSİ Comfortline Hakkında

Cumartesi günü fethiye başaran VW bayisine uğradım aklımda Passat düşüncesi vardı. Biraz inceledikten sonra araç aklıma yattı. Comfortline 1.4 tsi manuel + sunroof 64700 tl fiyat aldım. İçi baya geniş geldi bana arka yolcu diz mesafeleri olsun bagaj olsun. Satış elemanın bana dediği şehir içinde 8 lt uzun yolda 6 lt civarı yaktığı. Aranızda kullanan varmı bu değerler doğrumu? onun dışında citroen ds4 1.6 hdi otomatik baktım 68000 tl fiyat verdiler oda tasarımı ile aklımda olan bi araç. Sizden Passatın + ve - yönlerini bekliyorum. Kesin düşündüğüm araç Passat şuanda.

aRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ds4 yeni çıkan bir araç
    passat gerçekten çok güzel, ve sonuçda VW prestij 2. elide düşünürsek şahsi fikrim 2si arasında kesinlikle passat.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    passat sınıfının en iyi aracıdır kardeş. başka bi söze gerek var mı? alırsanız hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende senin gibi passat diye çıktım yola, passat'ın salak saçma fiyat-donanım uyumuna bakıp, Skoda SuperB aldım. Passat comfortline 65-66 lira civarı , SuperB elegance ise sunroof ve arka koltuk ısıtması ile 64000 e geldi

Önce Passat kullan , sonra git SuperB'i bir dene, aradaki farkı görünce şaşırıp Passat'tan vazgeçebilirsin...

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Passat kesilikle daha prestijli ve daha konforludur. Ama tip ve yakıt olarak ds4 bir adım önde bence.

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöle bi yardımda bulunayım abimin 2010 beyaz 1.4 abt passatı vardı cok ama cok memnundu kı kendım kullandım kesınlıkle mukemmel bı arac dıye bılırım lakın yakıt yonunden verdıgı degerlerle satış gorevlısının verdıgı degerler pek uyusmuyo ayrıca bızdekı hıghlıne ıdı donanım olarak aralarında fark ne kadardır orasını bılmıyorum bız 2. el 5000 km de aldık 51 bın tl ye ıkı ay sora 70 bın tl ye sattık
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    passat sınıfının en iyi aracıdır kardeş. başka bi söze gerek var mı? alırsanız hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    ekim gibi kesin almayı düşünüyorumda şu yakıt konusu herşey için önemli

Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende senin gibi passat diye çıktım yola, passat'ın salak saçma fiyat-donanım uyumuna bakıp, Skoda SuperB aldım. Passat comfortline 65-66 lira civarı , SuperB elegance ise sunroof ve arka koltuk ısıtması ile 64000 e geldi

Önce Passat kullan , sonra git SuperB'i bir dene, aradaki farkı görünce şaşırıp Passat'tan vazgeçebilirsin...
    bi müşterimizin 2.0 TDİ 4x4 modelini kullandım ama görünüş ve konsolu hoşuma gitmedi

Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Passat kesilikle daha prestijli ve daha konforludur. Ama tip ve yakıt olarak ds4 bir adım önde bence.
    tip olarak DS4'e bayıldım hatta DS5 konsolu falan çok hoşuma gitti ama 95000 tl DS5 verilmez. DS4 düşünmemin sebebi 2 kapı görünümlü 4 kapı hactback olması. yakıt ve tork olarakda baya güzel hele birde f1 şanzuman bulunması zevkli bi araç yapıyor. genede prestij dediğinde akla gelen araba passat

Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöle bi yardımda bulunayım abimin 2010 beyaz 1.4 abt passatı vardı cok ama cok memnundu kı kendım kullandım kesınlıkle mukemmel bı arac dıye bılırım lakın yakıt yonunden verdıgı degerlerle satış gorevlısının verdıgı degerler pek uyusmuyo ayrıca bızdekı hıghlıne ıdı donanım olarak aralarında fark ne kadardır orasını bılmıyorum bız 2. el 5000 km de aldık 51 bın tl ye ıkı ay sora 70 bın tl ye sattık
    highline'a gelirsek şatış temsilcisinin bana dediği ne trendline alırım nede 13 bin tl fazla verip highline en ideali comfortline dedi o yüzden highline para bolluğu gibi geldi

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kesinlikle katılıyorum aynı olayı bi arkadaşımda yaşadı ve cidden SuperB süper bi araç o sınıf için.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aracı ben sattım superb 1.4 tsi git önce passatı test et sonrada super b yı test et bu arada passat arkası geniş demişsinya superb bak bırde almayı dusunursen yardımcı olurum.

DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yakıt tüketimi nasıldır 1.4 tsi manuel passat veya Super b'nin ?
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende şu sıralar aracımı satıyorum Sıfır Beyaz Comfortline + Sunroof 1.4TSİ 122 Manuel Jetta Alıcam Konuyu Takipteyim Jetta Hakkında Düşüncelerinizi Görüşlerinizi Alabilirsem Sevinirim

TurboJDM
    Misafir
    SuperB listeye aldım. Skoda bayilerine bakıyım bana en yakın. yakıt durumları nasıl peki?

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en son fıyat aşamasında beni ara .
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SuperB listeye aldım. Skoda bayilerine bakıyım bana en yakın. yakıt durumları nasıl peki?
    DRİLL
    Dr.Ecu

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hep yakıttan dem vurmuşsunuz ama Tsi motorun ne yakacağı belli zaten...Şehir içi düzgün kullanırsan 7-8 litre , basarsan 10-11 litre , sehir dışı 5-6 litre yakarsın...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

TurboJDM
    Misafir
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en son fıyat aşamasında beni ara .
    büyük ihtimal mermer almaya gideceğimde denizli bayisine uğrucam gibi.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 120 km cruise açık , istanbul ankara 7 litre yaktım ortalama.

Ki araç daha 30 km idi ben aldığımda.

Rodaj bitişine doğru düşecektir yakıt.

Şehir içinde ise şu anda 2. depomda yakıt en fazla 10 litre oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayram Gunu istanbul trafigi sakaryaya kadar dur kalk ondan sonrasi ise 120~160 arasi bagajlar +4 kisi klima acik 350 kurus yakti arac dsg yasiniz kac bilmiyorum ama biraz daha prestijli olsun agir olsun istiyorsaniz pasat derim ama diger turlu citroende guzel duruyor comdortline donanimsa sunroof cok iyi olur

blackjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw nin 2nci eli çok iyi hem görünce passat bu diyip parayı bayıp alabiliyorlar ama skoda super b öle olmayacaktır.

fakat ben yinede full +full super b alırdım çok güzel araç kullandım.vw e parayı bayıp az donanım almaya gerek yok bence!

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    citroen dusunursen fethiye ve denizli bayisinden de ben yardimci olurum... (ikisi de ayni bayi zaten )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)