User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Hırsızlık hakkında kasko yardımı

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hırsızlık hakkında kasko yardımı

Arkadaşlar aracımdan kol saatim çalınmış. Son bir kaç haftadır bir kaç yere girdim çıktım , aracı hep valelere verdim , bu yüzden nerde nasıl çalındı bir türlü kesitremiyorum.

Kaskomda 1.000 tl ye kadar hırsızlık karşılama bedeli var. Çalınan saatimde 1500 TL civarında, faturasıda var. Acaba zabıt tutturup en azından 1.000 TL sini kaskodan alabilirmiyim ?

Eğer alırsam, zaten bozulmuş olan kazasızlık indirimime etki eder mi ? Seneye daha mı çok kasko öderim ?

Teşekkürler.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada siz siz olun girip çıktığınız mekanın iyi olmasını göz önünde bulundurup bu vale milletine güvenmeyin. Valelere verdiğim yerler istanbul'un hatrı sayılır mekanlarından. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hacı geçmiş olsun öncelikle.

Yeni poliçede indirim alamazsın doğal olarak daha fazla ödeme yapacaksın.
    valeye verdiğine dair fiş yada belge bulmanı isteyecekler.Çünkü sigorta şirketide zararını onlardan almak isteyecektir.
    Ayrıca kaskon bizdeyse hiç ödemeyik haberin ola soğuk suyumuz var ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı geçmiş olsun öncelikle.

Yeni poliçede indirim alamazsın doğal olarak daha fazla ödeme yapacaksın.
    valeye verdiğine dair fiş yada belge bulmanı isteyecekler.Çünkü sigorta şirketide zararını onlardan almak isteyecektir.
    Ayrıca kaskon bizdeyse hiç ödemeyik haberin ola soğuk suyumuz var ama
    eyvallah saolasın kardeşim ,

sizin oralar nereler Anadolu sigortadan kaskom. Fişi bırak zaten nerde çalındığını bilsem çökücem enselerine Bizde matbaa var fiş basıp versek olmaz mı
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah saolasın kardeşim ,

sizin oralar nereler Anadolu sigortadan kaskom. Fişi bırak zaten nerde çalındığını bilsem çökücem enselerine Bizde matbaa var fiş basıp versek olmaz mı
    Biz Aksigortadayız hacı.

Direk acentene git derdini anlat bişeyler yaparlar elbet.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla zabıt ıstıcekler kesın ama işin zor bende hic boyle hırsızlık hasarının oldugunu duymadım.

Birde o 1000TL ye kadar olan hırsızlık karşılama bedelinin neleri kapsadığını biliyormusun ?

Yanlış anlama olmasın.

Yani arçtaki aracın ekipmanlarından çalınırsa 1000 tl ye kadar misal teyp yada hoparlörler yada airbag gibi hasarlar olabilir. ona dikkat et.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla zabıt ıstıcekler kesın ama işin zor bende hic boyle hırsızlık hasarının oldugunu duymadım.

Birde o 1000TL ye kadar olan hırsızlık karşılama bedelinin neleri kapsadığını biliyormusun ?

Yanlış anlama olmasın.

Yani arçtaki aracın ekipmanlarından çalınırsa 1000 tl ye kadar misal teyp yada hoparlörler yada airbag gibi hasarlar olabilir. ona dikkat et.
    hayır, aracın herhangi bir parçası çalındığı taktirde kasko zaten karşılıyor hepsini.

Bu aracın içindeki eşya çalınırsa kapsadığı bedel, 1000 tl ye kadar laptop elektronik vs. ne olursa beyan edersen karşılıyorlar. Ondan yana şüphem yok,

sorduğum şey, bu şekilde zabıt tutturabiliyormuyum, ve kaskoda bunu karşılarmı.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu durumda zabıt tutulması gerekiyor bildiğim kadarıyla fakat yer mekan belli değil neye göre beyan vereceksiniz o da önemli. tam olarak yer mekan saat belli olmadığı için polisin rapor yazması zor gibi. kırılmış bir cam veya zorla açılmış bir kapı vs olsa sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer karşıladığından eminsen zabıt için biraz dumen yapman gerekir kaskodan alabilmen için

direk gittiğin zaman çok fazla yardımcı olabiliceklerini sanmıyorum anca camı kırıp almışlar vs gibi bir zabıt iş gorur gibi duruyor şu durumda

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer karşıladığından eminsen zabıt için biraz dumen yapman gerekir kaskodan alabilmen için

direk gittiğin zaman çok fazla yardımcı olabiliceklerini sanmıyorum anca camı kırıp almışlar vs gibi bir zabıt iş gorur gibi duruyor şu durumda
    evet o şekilde kesin olur ama aldatmakta istemiyorum boş yere, hakkım varsa alırım yoksa napalım gözlerine dizlerine dursun alanların. Şimdi öyle zabıt tutturucam desem polis soracak hani nerde kırık cam
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır, aracın herhangi bir parçası çalındığı taktirde kasko zaten karşılıyor hepsini.

Bu aracın içindeki eşya çalınırsa kapsadığı bedel, 1000 tl ye kadar laptop elektronik vs. ne olursa beyan edersen karşılıyorlar. Ondan yana şüphem yok,

sorduğum şey, bu şekilde zabıt tutturabiliyormuyum, ve kaskoda bunu karşılarmı.
    Bu durumda tabiki karsilamasi lazim.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun benimde gözlüğüm çalınmıştı ve o günden beri valeye araba ve anahtar bırakmam.

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zabıt tutturman lazım.
    mekanda yada evinin orada bir yerde
    mekanda olsa valeleri götürürler olaydan geçmiş.
    evin orada hırsızlık gibi görünmesi lazım yoksa tutmazlar. cam kırılması kapı zorlanması vs vs .
    bence saati unut.
    No Comment!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçtan eşya çalınmasında genellikle aranan şart eşyanın bagajdan çalınmasıdır. bu konuya da dikkat et

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anadolu sigorta kloz açıklaması şöyle ;

1.7- Araçta Bulunan Kişisel Eşyalar Klozu (Hususi araçlar için)
    Sigortası temin edilen araçta bulunabilecek olan sigortalıya veya aile efradına ait kişisel eşyaların, aracın Kasko Sigortası teminat kapsamı dahilinde maruz kalabileceği zarar veya ziya, aşağıda açıklanan koşullar dahilinde (araçtan çalınma veya araç ile birlikte çalınma halleri de dahil olmak üzere) poliçede belirtilen limit üzerinden bu kloz hükümleri çerçevesinde teminata dahil edilmiştir.

Araçta bulunan kişisel eşyalar teminatı, sigortalıların günlük yaşamlarında yanlarında bulundurdukları, ticari nitelik arz etmeyen eşyalar için geçerli bir teminattır. Kişisel eşyalarda meydana gelen zarar veya ziya sigortalı araçta teminata dahil diğer bir hasara sebebiyet veren bir olay sonucunda ve beraber, aynı anda meydana gelmedikçe teminata dahil değildir. Bu nedenle kişisel eşyaların araçtan çalınması sebebiyle doğacak maddi zararlar, çalınmanın araçta hasara yönelik bir emare bırakmaması durumunda teminat kapsamı dışındadır. Hasar durumunda, kişisel eşyanın ikinci el piyasa değeri ödenir.

Her türlü mücevherat, para, kredi kartı, çek-senet ve benzeri kıymetli evrak ile cep telefonu, taşınabilir bilgisayarlar ve benzeri cihaz ve aksamlar ile tüm elektronik cihazlar teminata dahil değildir.

Yanlış anlamamanı umarım, saati pek alabileceğini düşünmüyorum.

Eğer bulunduğun sigorta şirketinde hatrı sayılır bir portföyünüz varsa ex-gratia (lütuf ödemesi- hatır ödemesi) çıkartabilirler.

Valeler ile ilgili bundan sonra bende dikkat edeceğim.

Geçmiş olsun.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jammer la sınyal bozmuşlar herhalde falan de polise bu ara cok o sekılde hırsızlık var o zaman tutarlar
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

M.degirmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakan bey öyle görünüyorki resmi yoldan saatin üzerine ancak soguk bir su
    fakat girip çıktıgınız mekanlar zaten belirli mekanlar değilmi ? aracın içine tekrardan değerli bir eşya koyup mümkünse bir kamera ile suçluyu tekrar tespit edebilirsiniz nede olsa huylu huyundan vazgeçmez .
    şimdi bi saat için değermi derseniz elbette değmez ama ibreti aleme rezil etmek için değer
    ayrıca başka vatandaşlarında magdur olmaması için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soğuk su içicem üstüne tamam Aslında saati gözden çıkardım artık allaha havale ettim de, bu sene kaskoya güzel bi para ödedim iki uyduruk hasar yüzünden kazasızlığımı bozmuşlar, şimdi ne koparsam kardırdayım açıkcası.

Anlaşılan o ki alamayacağız, M.değirmen söylediğin şeyi yapmak için baya bi zaman uğraş gerek, bulabilirsin kamerayada gerek yok ama 3farklı mekana girip çıktım çok uğraşman lazım. onu yapıcakta hiç vaktim yok. 2 hafta içinde 1 kere reina 2 kere bebek mid , bir kerede etiler bigchef e bıraktım aracı. 3ünden birinde oldu muhtemelen ama ben reinadakilerden şüpheleniyorum.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Acenten ile görüştünmü? Acente çok önemlidir bizim işlerde acente kuvvetliyse yani şirkete çok poliçe kesiyosa o şirket için değerli acentededir ve dediğini şirkete yaptırır.

Başımıza çok gelir böyle şeyler.Hasar uyumsuzdur ancak acente ödenmesini ister kıramazlar öderler.Böyle bi acenten varsa bi konuş bakalım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)