Leukeran 2 mg lık; kanser hastalığına yakalanan anneannem için ilaç bulamıyoruz.2,00 TL fiyatı var fakat nereye baktıysak bulamadık.yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Leukeran 2 mg lık; kanser hastalığına yakalanan anneannem için ilaç bulamıyoruz.2,00 TL fiyatı var fakat nereye baktıysak bulamadık.yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Geçmiş olsun arkadasım bir arkadasım olucaktı arıyorum hemen
Kendisiyle konustum depolarında yokmus fakat getirtebilirim dedi yarın haber edicek bana pmden cep numaranı atarsan yarın ararım tekrar geçmiş olsun.
Bu gazeteye çıkan ilaç mıdır acaba, karaborsaya düştü 100 lira isteniyor falan deniliyordu..
Allah yardımcınız olsun, tanıdık bir eczacıya sorarım, varsa geri dönüş yaparım..
Benzer bir olay benimde basima geldi. İlac yeni bakanlik onayi yok. Ama kesinlikle kullanmam lazim. Bakanliktan onay geldi. Ordan genel mudurluge. Evraklar raporlar yazismalar vs. Tanidik olmasina ragmen 2 ay surdu. Boyle burokrasinin....
abi geçmiş olsun ya yardımcı olabilceğim bişi varsa ara mutlaka
bi arkadaşın babasına lazım olmuştu,diyarbakırdan ve çankırıdan bulmuştuk Allah yardımcınız olsun.Şehir dışı işinizi görürse Ankaradanda yardımcı olmaya çalışayım
Sordum. Yarın eczaneye bakıcak haber vericek...
Remapped by ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)