Daha güzeli var bende hakan, şaşırtcam seniF
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Malzeme güzel ama isim biraz sıkıntılı gibi![]()
Sakarya'da ücretsiz kantar hizmetim var, roll öncesi kilosunu merak edenleri beklerim.
Lastik gibi türkçe![]()
Eee yani diyerek ne yapalım bu ürünü mü demeye çalıştın ? Tam olarak ee yani ile neyi kast ettin?
Ayrıca aramızda aracı ahşap olanlar mı var benim bilmediğim ? Zaten araçlarımız çok şükür su geçirmiyor.
Niye bakış açınızı geniş tutmak yerine böyle gereksiz ve sığ cevaplar sarf ediyorsunuz valla anlamakta güçlük çekiyorum.
Evinde senin parke yok mu? Sür bu ürünü parkeye birşey döküldüğünde leke yapmasın, su geldiğinde parke deforme olmasın, zarar görmesin.
Araştırdım, buldum, paylaştım, karşılığında hiçbir beklentim yok ama başka paylaşımını yaptığım videolarda, linklerde ve ürünlerde de illaki biri çıkıp ee yani diyebiliyor.
Hakan bey bunu arabanın neresinde kullanacağım ahsap değilki arabamşaka şaka agresiflesme hemen ustad
Odun olupta kendisini sudan korumak isteyenler olabilir meselaaa
Pomponazzi güzel videoları var araç korumalarıda gayet güzel.
İçimden bir ses paylaşma hiçbirşey, nasılsa öğrenmeye, bilgilenmeye niyeti olmayanlar var ayrıca millet nxt ile takılsın dursun diyor. Agresif değilimde anlamakta güçlük çekiyorum. Neyse ya, canı isteyen okur bakar, canı istemeyen de bilgilenmez, ufkunu geniş tutmaz.
Birşey yazacağım sonra cezayıda yiyecem o yüzden yazmıyorum
Elimdeki ürünler bitse bundan da alıp denemek niyetindeyimde biraz fazla ürün var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)