Buda benim t-jet sport aracım. Forumda daha yeniyim resimler profesyonel değil malesef makinam yok, ilerde inş çekerimİyi kötü yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum
![]()
Buda benim t-jet sport aracım. Forumda daha yeniyim resimler profesyonel değil malesef makinam yok, ilerde inş çekerimİyi kötü yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum
![]()
şeritlerden kurtul,farlardaki filmleri sök,allah ne verdiyse yere göm,bide jantlar ilerde beyaza boyanabilir
şeritleri sökmelisinmaşallah aracına..
ome-R
abi şeritler iptal herkesin dediği gibi birde dikkatimi direklerdeki amblemler çekti abarth sa kalabilir ama ghia falan sa derhal kaldır onun dışında coil+5cm yay lenso pd1 beyaz 17" 205/45 yada 40 lastik işte o zaman araba nokta olurbunlarda seni hem maddi hemde manevi olarak doyurur
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Maşallah şeritler ve amblem bozmuş biraz Allah kaza bela göstermesin, güle güle kullanın
kazasız belasız bi an evvel şeritlerden kurtulun derim![]()
Şeritleri beğenen yok anladığım kadarıyla ama şu var arkadaşlarDaha önce 2 arkadaşım netten görmüştü aracı şeritleri beğenmemişti aynı fotolar ama gerçekte görünce fikirleri değişti.
Amblemim ghai değil abarth amblem. Ön loguyu iptal ettircem usta arıyom orayı kesip dikebilcek plastik kaynakçı lazım
Arabayı bas demişsiniz. Basmak aklımda ama lastiklere bakıyorum yukardan ön tarafa özellikle basılınca sanki çamurluğa sürtcek gibi havaları var. Ben hafiften lasikler çamurluk içinde kalsın istiyorum bunu nasıl yapabilirim jantımı küçültmem gerek ?
şeritlerden kurtulman dilegiyle. maşallah
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Maşallah kazasız belasız ama Şeritler ve Farlar fail...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şeritleri biraz daha kaldırmayı düşünmüyorum belki seneye yaza anca kaldırıp üstüne bide pasta atarım iz kalmasın diye![]()
Farları karartmayı düşünüyom bakalım. İzmirde bu işi iyi yapan güvenilir su almıcak şekilde bildiğiniz yer varmı acaba ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)