arkadaşlar kicker 400.1 mono amfi yi nasıl bilirsiniz ?
30 cm kicker komp ile kullansam orjinal opel corsa mp3 çalarım ile nasıl bi sonuç alırım sağlıklı olurmu ?
şimdilik mitleri değiştirmeyi düşünmüyorum ileride olabilir.
arkadaşlar kicker 400.1 mono amfi yi nasıl bilirsiniz ?
30 cm kicker komp ile kullansam orjinal opel corsa mp3 çalarım ile nasıl bi sonuç alırım sağlıklı olurmu ?
şimdilik mitleri değiştirmeyi düşünmüyorum ileride olabilir.
5 senedir hatta 6.seneye gircem 400.1 amfi ile Cvr12 kullanıyorum en ufak bi sıkıntı sorun yaşamadım ne ısınma,ne kapanma,ne kesme gözün kapalı alabilirsin ama comp serisine biraz fazla gelebilir yinede danışmak lazım..
Ayrıca imkanın varsa ana üniteyi mutlaka ama mutlaka değiştir
abim pm attimçatır çatır çalar ne az gelmesi siz neden bahsediyorsunuz ya?? cvr15 e bağlı bu anfi bilip bilmeden yorum atmayalım
![]()
Fazla yüklendiginde yanma gibi bi sorun yaratırKöprüleme,baglama,ohm olaylarına tam hakim olamadıgım için fikir veremicem ama amfiden ayarlar kısıldıktan sonra sorunsuzca kullanılır..
Orjinal teyple işini elbet görürsün ama bigün ana üniteyi değiştirirsen farkı ozaman anlarsın![]()
![]()
Kicker'ın mono anfileri güçlerini 2 ohm'da vermektedirler.. Sendeki Sub şuanda tek bobin 4 ohm olduğu için Zx 400.1 4 ohm mono da 200 W civarı vermektedir. Subwooferın'ın RMS değeri 150 W Rms olduğuna göre ürünü güzelce çaldırabilmektedir..
"Wagen"thusiast
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)