x20xev 30 - 180 - YouTube
bugün çekim koyayım dedim telefonla çektiğim için vitesler çok kötü. iyi yada kötü yorumlara açığım arkadaşlar izlerken uyursanız kusura bakmayın![]()
x20xev 30 - 180 - YouTube
bugün çekim koyayım dedim telefonla çektiğim için vitesler çok kötü. iyi yada kötü yorumlara açığım arkadaşlar izlerken uyursanız kusura bakmayın![]()
inanılmaz bir rüzgar vardı ondan biraz yavaşladık ama arabayı aldığımdan beri en hızlı hali bu diyeyim... zaten kendim 130 kiloyum onunda etkeni var![]()
4 bitmek bilmemiş.
IN BOOST WE TRUST
daha uygun şartlarda bi video yapiyim bariüst kapak yüzünden kompresörün biri 0.50 düşük çıkıyor. üst kapak yenileme lazım gerçi ses falan yok ama. üstü yenilersem alt sıkıntı yapar diyo usta.
Yok haci almadim nasildi gecmisi bide hizlanmasi cokmu kotu ? moruk bu kadrani napabiliriz cok sonuk.
Nerden baslanmali mesela ? egzoz sistemi inanilmaz kotu ondanmi kaynaklaniyor acaba
Açıkçası çok yavaş duruyor 2.0 16v için...
neden bilmiyorum ama 10sn civarı çekmesi gereken 100-160 hızlanman 18sn falan sürüyor...
Rüzgar, senin kilon... bence başka bişiler daha var.
valla bencede var bi sıkıntı ama anlamadım.
arabanın sentesinde problem olmasın ? bir kontrol ettirseniz ?
diyorum ama ozamanda trgeri değiştireli çok oldu çok sıkıntı çıkarırdı sana diyor adam...
Bu sente ayari olayi benim aracta varmiki
Benim ogrenmek istedigim suanki haliyle normalmi yavasmi. headers omega emme ve custom cai var
Egzoz sistemi olayi bukadar kotu hale getirebilirmi? sente ayari olayina cok takilmis durumdayim benim qracta sente ayari varmi yokmu.
yavaş gibi gözüküyor,jant lastik ebatı ?
Coğrafya kaderdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)