Arkadaslar biraz once acikcasi artik oha dedim. Hanimla eve gelirken kozyatagi yan yolda e-5 yaninda hanim yerde yatan bir adam var dedi. Ben gormedim. Acaba dedim geri geldim gercekten de biri yerde hareketsiz yatiyor. Acaba sara krizi mi dedim ustu basida duzgundu. İndim arabadan yardim icin hareket etmiyor gozler yari acik tepkide vermiyor. Goz bebekleri buyumus. Hemen polisi aradim tarif ettim yeri. Zaten merkezi bir yer metro duraginin dibi. Hemen gelio arkadaslar dedi. Basinda bekliyorum adamin. Adam dedigimde 20 li yaslarda bir genc. Tepki vermiyor hic biseye. Sonra elleri ayaklari oynamaya basladi ayildi. İyi degilim dedi. Oturdu. Polisi aradim geliyor dedim. İyi dedi. Bu arada arabalar gecerken bakiyor ama duran yok. İnsanlarda tepkisiz insanligini kaybetmis. Cocuk konusmaya calisio ama agzi yamuluo elleri surekli garip hareket ediyor. Daha da ayildi. Abi bi derdim var su numarayi arar misin dedi. Aradim genc bi kiz dedim boyle boyle bir genc var iyi degil. Adi ne dedi kiz adini sordum arda dedi. Kiz gelemem dedi bu sefer cocuk telefonu istedi verdim biseyler konustular. Cocuk benim telefonla gidio. Telefonu ver dedim senin miydi dedi verdi. Sonra bi daha abi su numarayi arar misin dedi gene ayni numara. Yine aradim falan filan. O kismi onemli degil. Polisi aradiktan ve yerde adam yatiyor tepki vermiyor goz bebekleri buyumus dedikten 14 dakika sonra arabama geri girdim ve bir ekip arabasi bile gelmedi. Bu ne bicim istir yaw bana biri aciklasin polis teskilati bu kadar mi aymaz oldu. Neyse ki cocuk belli kiza sinirlenmis haplanmis. Ama durum ciddi de olabilirdi.