stage 1 hafıfsıklet araclar cıtır denemeler
VB vts & KD vtı-- cam GUN vts - YouTube
VB VTS & K GTI cam GUN VTS - YouTube
GUN VTS & K GTI - YouTube
GUN VTS & EH VTI - YouTube
stage 1 hafıfsıklet araclar cıtır denemeler
VB vts & KD vtı-- cam GUN vts - YouTube
VB VTS & K GTI cam GUN VTS - YouTube
GUN VTS & K GTI - YouTube
GUN VTS & EH VTI - YouTube
Gun vts masallah
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Masallah en son video biraz komik gun kendı kendine korna yapmış eh kendi kendine
gun erken kalkmıs
eh nin ikinci kornasında gun kalkmış![]()
maşallah araçlara vts sıkı gidiyor![]()
Maşallah Murat abi güzel denemeler olmuş.
GUN vts gecenin yıldızı olmuş sanırım maşallah tüm araçlara ...K gti da kendini aşmış...specler nedir bu arada tam olarak ..?
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Vts Gün ün deymiş![]()
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
hafifsikletteki sırrın çözülemiyor vallaşimdide GUN ile alayına go diyosun abi
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Gun vts ı kınıyorum o videoda beni çok riske attı az daha vbb vts e çarpıyordum mejbur frene bastım![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
maşallah araçlara kazasız belasız
araçlara maaşallahta asıl maaşallah o fites atmaya benden +9000
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
abi zorla denedin zaten50 kere gel gel dedim sana ondada GUN bizi çekiyordu önüne kırmadı hatta ben biraz önde olduğum için sola açıldım bana yanaşırsın diye sen yanaşmadın, zaten 1 kere deneyebildik ondada riskli bir hareket hatırlamadım ben, ama sen öyle diyorsan gözümüzden birşey kaçmış
hatta ilk videoya dikkatli bak, ben ve tuğça K gti ve VB saxo sol şeritte 2 araba gidiyoruz trafik bi anda çok sıkıştı ne GUN bıraktı, ne ben ne tuğça. yani genelde denerken sorun yaşamıyoruz normalde
ha bu arada GUN un hakkını yemeyeyim maaşallah stock son susturucu ile bu kadar gidiyor Hatta teyzeden alındığından beri ilk rollingi, dahada ciğer gelir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)