çekimlerde araçta 10 numara çok hoş ellerinize sağlık Allah kaza bela vermesin fakat sağ egsoz ucuna el atılması gerekiyor![]()
maşallah maşallah arabada çekimlerde sahibide çekende hepsi güzel olunca kötü bişe çıkmaz
ellerine sağlık efe emeğine sağlık serhat
Maşallah çok güzel ancak o kadar çok fotoğraf yerine sistemle ilgili birkaç foto olsaymış![]()
Çünkü air ride sistemlerde genelde yay olmaz.. Yay yerine havalı sistem olur..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
ne kadara mal oldu acaba ve normal yaylar daha yuksek oldugundanmı daha az basılıyor?yanı spor yay olsa daha kısa olucagı ıcın daha fazlamı ınıcek?
Aracada çekimlerde maşallah yanlız airride da ztn yay yoktu hava torbası var onun yerine benim yanlış biliyorum
arka lastikler beni benden aldıyaa 275mi ki acep peeh araba guzel duruyo cekımlere yorum yapamıcam masallah.
- K -
________
Dr.Ecu
Kayseride kaliteli resim denince akıla ilk gelensin kardeşimAraç 10 numara maşallah , çekimler herzamanki gibi
![]()
herşey çok güzel maşallahtel takıldığım nokta sağdaki egsozların yamukluğu
Airride da yay olayını bende anlamadım
![]()
Teşekkür ederim
Başka araç gördünüz sanırım.
Teşekkürler abicim
Bildiğim kadarıyla aracın orjinal yayı yukarı kaldırılıp altına körüğü yani havalı süspansiyon takıldı.
Maliyeti hakkında net bir bilgim yok fakat yaklaşık 5000 Euro civarına mâl oldu sanırım. Evet spor yay oldugunda araç daha fazla basılabilecek.
Evet arka lastikler 275/30-19 çapında, teşekkür ederim
Teşekkür ederim kardeşim benim
Eksozlar düzelir o iş kolayAirRide olayını yukarda açıkladım, teşekkür ederim
Teşekkür ederim yorumlarınız için![]()
gercekten resimlerde.araçta 10 numara..
efe iyi güzel fotoğraflar çekiyorsun ama yaptığın en büyük hata, araç içinde birinin olması.
Araç içinde kimse olmamalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)