arkadaslar aksam uzeri antalyada olcam kismetse yoldayim. bitane ti compactla anlastim. expertiz yaptirabilecegim tanidik yerleri onerirmisiniz arac lara tarafinda. tanidik biyere baktirirsam iyi olur. yardimci olursaniz sevinirim..
arkadaslar aksam uzeri antalyada olcam kismetse yoldayim. bitane ti compactla anlastim. expertiz yaptirabilecegim tanidik yerleri onerirmisiniz arac lara tarafinda. tanidik biyere baktirirsam iyi olur. yardimci olursaniz sevinirim..
akdeniz sanayi M power herhangi bir tanışıklığım yok yıllardır antalyadalar
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
turgut oto / bosch servisi akdeniz sanayi
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
M Power Service - İlker ÖĞDEM - Serhat ÖĞDEM yada arkadaşın dediği gibi Turgut Oto Bekir KIR
sagolun arkadaslar yetisemedim gec geldi otobus yarina kaldi simdi hoteldeyim muratpasa lara tarafinda biyer bilmemnecity avm var karsida. yarin sabahtan eski sanayi yakinmis orda biyere gostercem artik nasip kismet..
Haberleselim hallederiz kardesim![]()
yardımcı olun kanki boyuma harab olmasın oralarda
Bmw servisinde adam akıllı Sungur bmw var akdeniz sanayii de internet siteleri var sungur oto bmw yaz google da cıkmakta M power a expertize götürmüştüm ilk bmw yi arabada garip ses vardi birşey yok normal herşey denmişti 2 gün sonra motor yaptırmamız gerekti danısık dövüşüklümüydü bilemem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)