Kokteyl yapmak için shaker ve buz kovası arıyorum ama bulamıyorum
Nerden satın alabiliriz bilen var mı ?
Kokteyl yapmak için shaker ve buz kovası arıyorum ama bulamıyorum
Nerden satın alabiliriz bilen var mı ?
***** sitede yeterince ilan var![]()
adam belki parti organize ediyor karı kız dolacak içeriye...alkol su olup akıcak...bir karıştan uzun etek olmayacak içerde...erkekler kaslı kızlar mermi gibi olucak...napsın orda?? buzları yogurt kabına koysun içeçekleri de reçel kavanozunda mı karıştırsın?? neyin peşindesin sen?
abi yapma gozunu seveyimuyuyan devi uyandirma
konuya gelirsek mutfak malzemeleri satan her yerde var diye biliyorum?? her yer demeyeyim de hani ikea bauhaus (dogru mu yazdim)
what goes around.. comes around..
mudo city'lerde var ama fiyatı yüksek geldiği için almıyorum eminönü taraflarında daha ucuza bulunabileceğini düşünüyorum
alışveriş merkezlerinde ilginç ürünler satanlar var ya oralarda var renkli buz kalıpları falanda partylerde kullanılır![]()
shaker ve buz kovasıyla birlikte, lime limon eziciyide mutlaka alın cok işinize yarar.
hatta direk lime sıkıcı alabilirseniz kokteyller bambaşka olur
How to Make a Margarita Cocktail - YouTube
burdaki amcamın kullandığı
Mudo da shaker var ama cok pahali ve dandik ya bi arkadasim var o bu kokteyl isinden anliyor gecen cok begendim bende ewde ufaktan yaparım dedim ama bi eminönüne bakayim
Migrosda vodkaların yanında promosyon shakerlar oluyo ufak ama iş görür.
Buz kovasınıda ben ilk otelde kalışımda senin için araklarımbenden önce sen kalırsan her minibarda mevcut zaten
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)