Arkadaslar cok cok ucuza bir BMW X5 bulduk. Sizce bu arac toplanir mi ??
![]()
Arkadaslar cok cok ucuza bir BMW X5 bulduk. Sizce bu arac toplanir mi ??
![]()
Ne oldum demicen ne olucam dicen
Instagram: 42emre
Fiyatı da söylenseydi değer yada değmez denirdi. Direkte de hasar var mı? Eğer varsa bence bulaşılmaz.
her araba bi şekilde toplanır da masrafı ne olur bilinmez bunun bu fotolardan![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Bu araba oyle bi toplanirki kimse anlamaz bise yok tiklamisCok maliyetli olmadan toplanir para tutucak parca airbag
Kaput ve motor icini goremiyorum tam maliyet yanlis olur ama yuruyendede hasar oldugunu var sayarsak 7.000 ile 10.000 tl arasina cicek gibk olur
Kaça mal olur değil o paraya alınıp, burda toplanır satılırsa iyi kar ettirir.... 30 bin liraya bile gelse piyasa fiyatını bilmiyorum ama 30 bin üstü kar etirir gibi ...
6000 euro mu? O aracta baska sikintilar olmasin change vs gibi? Motor sanzuman saglam olsa sol tarafta hic bisey yok desek bile pertciler o arabaya 10.000 euro minimum verirler neden 6000 euro?
Bu aracin eger motor ve yuruyeni saglamsa sagi solu kaynakli degilse alinir oyle soyliyim ama on tarafin ve alt tarafin durumu lazim resim varsa elinde ekle fikir olsun yada cekebilirsen
Malesef baska resim yok sadece bunlar. BMW X5 3,0d Aut. in 3380 Pchlarn
Ne oldum demicen ne olucam dicen
Instagram: 42emre
Vergileri napican peki? Burda toplanir hemde cicek gibi olur, akil almazda bir kar edilir hatta lakin vergi mevzusu olmayaydi bunlar olurdu
bbm pin :2B244451
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)