aranızda benim gibi sevmediği işte çalışanlar ve bu yüzden hayattan 1 gr zevk almayanlar varmı?
durumu anlatmak için yazdım ama çok uzun geri sildim![]()
aranızda benim gibi sevmediği işte çalışanlar ve bu yüzden hayattan 1 gr zevk almayanlar varmı?
durumu anlatmak için yazdım ama çok uzun geri sildim![]()
anlatsam roman olur...ama başka bir yerde 5500€+prim+ssk+yemek vermiyorlar...allahım çok mutsuzum ya la....
Benim kendi işim ben yinede mutlu değilim![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
İster mutlu ister mutsuz hayat şartları çalışıyoruz işteMatbaacıyım En Sevmediğim Şey Davetiye Beğendirmek Kız Pahalıları Beğeniyor Erkek Ucuz Diyor İki Arada Bir Derede Kalıyorum 3 Saat Davetiye Örneği Gösteriyorum Bigün Vurucam Birini
Hem Diyorum Birkere Evleniyosunuz İyisi Olsun , Hem Yırtılıp Atılıcak Boşa Masraf Uygun Olsun
![]()
![]()
o diilde konu geyiğe sararsa bana çok koyar tünay kardeş ben ciddi açtıydım ya la konuyu
hepiniz mutluysanız giderim la ben
- Valla ben hiç memnun değildim işimden. Pederin katekullesine geldik. Gece sirkette kalıcaksın sabah eve gelip gezer tozarsın dedi. 1400maas yemek ssk + bir depo benzin dedi beni gece koydu sirtkete sözde soguk odalara bakıcakmısım. sabaha kadar uyuyorm suan işimden memnunumbi sıkıntı yok allaha sükür.
alısırsınız zamanla![]()
#KGdetanirlar
rebelh bende cumartesi calıstıgım için cok mutsuzdum
bigün dısarı cıktım bi iş için bi baktım kıyamet gibi dısarısı cumartesileri dedim kardşim işsizlik almış başını gitmiş millet sokakda cumartesi iş buldugumuza dua edelm
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ben de işimin patronuyum. Çalışanım falan da yok. Ama stresi gerçekten çok. Senede yoğum 6 ay çalışıyorum topladığın zaman. Geri kalanda tahsilatla geçiyor. Tahsilat kısmı daha problemli stresli.
IN BOOST WE TRUST
ben restoran işletmek istiyorum aile mesleği bunun üzerine hem turizm hemde işletme okudum örgün
ama gel gör ki gaza geldik memur olduk bir ilçeye yerleştik ns dedim sktret okulda devam ediodu okul bitene kdr ii olur
sonra bi baktım peder restoranları ortağa devretmiş çıkmış evi kiraya vermiş edirne keşana yerleşmiş
*** gibi kaldım şimdi herkes bi ev hanımıyla evlenip
3 çocuk yapıp
boş zamanlarımda kahvede rekorlar kırıp
akşamları magazin izleyip
emekli oluncada sahil kasabasına yerleşme hayalleri kurmamı bekliyor![]()
Sevdiğim işten çok soğuttular.
Aslında işinden mutlu olan kaç kişi vardı bilemem. Çok olduğunuzda sanmıyorum![]()
Allaha Şükür olsun işimden memnunum severek yapıyorum sadece hergun sabah toplantıyı sevmıyorum.
DRİLL
Dr.Ecu
Bende memnun değilim 3.5 senedir resmi bi kuruluşta çalışıyorum .. Aldığım ücret iyi olmasa 1 dk durmam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)