konu sılınebılınır...
turbo iş görür durumda ise, ilerde başka bir projede kullanın bence..
şahini de normal bir şekilde satmayı deneseniz ?
benim aklıma en mantıklısı bu geldi![]()
turbo sekilde satamıyorsan.
aracı sade şahine çevir.
turboyu ayrı birisi illa gelip alıcakdır
aracı hurdaya cevirme
çevirirsende koltuguydu torpidoydu bırakma onlarında iyi fiyat ederi var aklında bulunsun
umarım tez zamanda cozersin
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
cem güzelim corsayı verdin bunu aldın dedim yapma diye
en sağlıklı seçenek standarta çevirip satmak kolay gelsin.
ıste hurdaya cıkartıcaksam neler yapmam gereklı yada aracın ne sekılde hurdaya kabul edıyolar onu ogrenmem lazım asıl konuyu acmamdakı amac o
Borcunu odeyeceksin varsa yoksa emniyete plakalarla giderek trafikten cekeceksin. Eline hurda belgeni aldiktan sonra lokma takimiyla sokmeye basla
bence turbosuz satilir pazarda
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
hurdaya çıkartmak ölüm valla hiç girme o meseleye sök sökebildin parçayı sök ekspertiz felan bir sürü sıkıntısı var bencede orjinale çevir sat
araçına ne kadar istiyosun bilmiyorm ama fiyatı düşürsen daha cabuk satılmazmı zararın neresinden dönersen kardır
bu kadar şahin hastasının olduğu bir ülkede turbolu şahinin satılmaması garipbencede arabayı söküp öyle satın.
hurda olarak bilmiyorumda biz bi arkadaşın aracı çekme belgeli yaptırdık 85 model doğan komple herşeyi üzerinde hurdacı 650 lira para verdi. moto vs hepsi dahil. emniyete gittik araca çekme belgesi alıcaz dedik plaka ve ruhsatı yanında götür. plakayı alıyolar ruhsatında bi yapragını alıyolar diger adına kayıtlı olan yaprak sende kalıyo onada çekme belgelidir diye mühür vuruyolar gönderiyolar. yanlış hatırlamıyorsam herhangi bi para ödememiştik.
Ben olsam hiç uraşmazdım,hepsi uzun iş.Sanırsam ciddi bir fiyat istiyodunuz 88 model şahine,millet alırken turbo varmış ekstrası varmış demıyo ne yazıkki.
Parça parça alacağınız para emin olun bir araya toplanmaz.Uraşıp durursunuz.
Uygun bir fiyat yazıp paketleyin gitsin derim.
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)